Connect with us

ATLETISM

Patru locuri IV pentru sportivii de la CSS Zalău

Sâmbătă, la Bistriţa, s-a derulat cea de-a VI ediţie a Concursului de alergare pe şosea “Gabriela Szabo”. Pe o vreme neprielnică unei astfel de competiţii, atleţi de toate vârstele au ţinut să fie prezenţi la start. Copiii au alergat pe o lungime de 2.000m, iar juniorii şi seniorii s-au întrecut pe o distanţă de 4.000m. Din cei 15 sportivi pe care CSS Zalău i-a deplasat la Bistriţa, s-au evidenţiat doar patru dintre ei.

 

Ioana Dan, Dan Mirşidan (ambii juniori I), Gal Tamaş (juniori II) şi Raul Crecan (juniori III) s-au clasat fiecare pe locul IV. Însă, doar ocupanţii podiumului aveau să fie răsplătiţi de chiar Gabriela Szabo cu premii consistente în bani. Astfel, locul I a fost răsplătit cu 1000 de lei, locul II cu 600 de lei, iar locul III cu 400 de lei.

 

“Ne aşteptam la locuri mult mai bune pentru sportivii noştri. Dan Mirşidan a fost forţat să stea două săptămâni fără antrenament, după ce medicii i-au spus că este suspect de varicelă. De fapt, nu a fost vorba de aşa ceva, ci despre o alergie”, ne-a mărturisit antrenorul de la CSS Zalău, Radu Rus jr. Următoarele competiţii în care vor fi angrenaţi atleţi de la CSS Zalău vor avea loc în luna mai.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in ATLETISM