Connect with us

FOTBAL

Clasament de pus în ramă

În sfârşit, etapa de la finele săptămânii trecute a adus ceea ce aşteptau conducătorii şi antrenorii lui FC Zalău, şi anume clasarea pe o treaptă a podiumului. Cum elevii lui Marius Paşca au învins Gaz Metan II Mediaş, iar SESO Câmpia Turzii s-a impus la Braşov, “alb-albaştrii” au urcat până pe locul III.

In ceea ce priveşte jocul formaţiei noastre, el nu a fost unul strălucit. Primele minute au fost extrem de încâlcite, cu multe pase greite şi de o parte şi de alta. Mingea a circulat mai mult la mijlocul terenului, dar FC Zalău a încercat să desfacă defensiva medieşenilor mai ales pe flancul stâng, acolo unde Vlad Negrean a fost extrem de activ. Si Mihai Bode a încercat să destabilizeze dispozitivul din apărare al vizitatorilor, dar nu prea a avut prea multe reuşite. In prima jumătate a primei reprize, sistemul defensiv gândit de Marius Paşca a dat câteva rateuri. Mai întâi, în minutul 7, Claudiu Cornaci a pasat pentru Cosmin Cosma, acesta a avut o preluare imprecisă, Nicolae Boaru a intrat în posesia balonului şi a şutat la colţul scurt, dar portarul Claudiu Chiş a fost la post. In minutul 19, goalkeeperul Zalăului ne-a dat emoţii mari. După o lovitură de la colţul terenului, Chiş a anticipat eronat traiectoria balonului, Boaru s-a înălţat, iar lovitura sa de cap a întâlnit bara. A fost singura zvâcnire, deoarece încet-încet FC Zalău a pus stăpânire pe joc. Rezultatul s-a văzut în minutul 29. Mihai Bode a centrat perfect, Claudiu Cornaciu s-a înălţat şi a trimis imparabil la colţul lung. şi aici s-a întrerupt lanţul acţiunilor periculoase.

 

Nici repriza secundă nu a adus o schimbare, cele două combatante încercând să se anihileze reciproc. |i chiar au reuşit acest lucru. La capătul unei ore de joc, zălăuanii au mai încercat să producă panică la poarta adversă cu câteva şuturi de la distanţă, marca Cosmin Sabou şi Vlad Negrean, fără efect însă. Minutele treceau şi doar un gol stătea înscris pe tabelă. A venit minutul 83, când Paul Gombar şi-a învins propriul portar, după o olovitură liberă executată de Budean. 2 – 0, scor la care puteam sta liniştiţi. La final, zâmbetele şi-au făcut loc pe chipurile tuturor, deoarece FC Zalău urcase pe locul III, obiectivul pentru acest sezon.

 

FC Zalău – Gaz Metan II Mediaş 2 – 0 (1 – 0)

Au marcat: Claudiu Cornaci (min 29) şi Paul Gombar (‘83 – autogol)

 

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. fc zalau

    10 April 2011 at 11:36

    nu conteaza cum au jucat baietii conteaza cele 3 puncte puse in joc felicitari si succes fc zalau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL