Connect with us

ATLETISM

Gabriela Szabo va ajunge la Zalău

Chiar dacă nu mai sprijină vreo echipă, aşa cum o făcea înainte cu câţiva ani, Tenaris Silcotub a rămas aproape de sport. Astfel, pe data de 7 mai, în Piaţa 1 Decembrie 1918 din Zalău se va desfăşura Ziua Sportului Tenaris Silcotub. La acest eveniment vor fi prezente o sumedenie de personalităţi din lumea sportului, cele mai de seamă fiind două campioane mondiale, este vorba despre Gabriela Szabo, la atletism, şi Diana Oprea, la fitness. Deşi s-a retras din activitatea de performanţă, Gabriela Szabo a rămas aproape de sport, în special de atletism, astfel că va superviza competiţiile care se vor desfăşura cu această ocazie.

Principalele evenimente sportive, deschise oricărui participant, indiferent de sex, vârstă sau ocupaţie, vor fi două crosuri, unul de 3 şi unul de 10 kilometri. Acestea vor avea loc pe Bulevardul Mihai Viteazul. Înscrierea pentru cursa de 3km se va face exact în ziua evenimentului, pe baza cărţii de identitate. În spaţiul rezervat acestei competiţii, vor exista mese special amenajate pentru fiecare categorie de participanţi. Startul se va da din dreptul Casei de Cultură a Sindicatelor, întoarcerea va avea loc înaintea scuarului de la Sala Sportului, iar sosirea tot la Casa de Cultură a Sindicatelor.

În cazul crosului de 10 km, lucrurile vor sta puţin altfel. Doritorii vor trebui să se înscrie cu cel puţin 12 ore înaintea startului, fie online, fie la faţa locului. Cursa va începe din dreptul Casei de Cultură, va urma înaintarea spre Sala Sporturilor, iar întoarcerea va fi în dreptul staţiei Rompetrol. Sosirea va fi exact în zona de unde s-a plecat. În acest program vor fi înscrise şi alte activităţi sportive, cum ar fi baschetul, voleiul, fotbalul şi alte competiţii de familie. Sigur, vor fi şi câteva demonstraţii inedite, gen capoeira, freestyle football, karate, kangoo jumps, spectacol de majorete şi dans sportiv.

“Vino în Piaţa 1 Decembrie 1918 pentru o zi plină de distracţie, cu mult sport şi voie bună. Vom învăţa împreună că, prin mişcare, putem să avem grijă de natură şi de sănătatea noastră”. Acesta este motto-ul amplului eveniment sportiv, care doreşte angrenarea unui număr cât mai mare de persoane. Aşadar, pe lângă activităţile sportive se vor derula şi câteva legate de mediul înconjurător şi îngrijirea sa. Va fi organizată chiar şi o tombolă, aşa că tot oraşul va putea fi mobilizat de Ziua Sportului Tenaris Silcotub.

Premiile care se vor acorda câştigătorilor vor fi destul de consistente şi atractive. Nu toată lumea va câştiga, dar importantă este participarea, deoarece sănătatea este mai presus de orice. Nu vom încheia fără a aminti instituţiile care vor sprijini acest eveniment sportiv vast, în primul rând firma Tenaris Silcotub, în parteneriat cu Primăria Municipiului Zalău, Federaţia Română de Atletism, Consiliul Judeţean Sălaj, Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Sălaj şi Inspectoratul Şcolar al Judeţului Sălaj.     

               Ciprian PETRAN

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in ATLETISM