Connect with us

FOTBAL

Rapid Jibou iese din lupta pentru titlu

 Meseşul Treznea – Rapid Jibou 4 – 1 (1 – 1)

 

Au marcat: Ionuţ Iacob (2), Florin Sestraş (51), Nicolae Micle (78) şi Bogdan Filip (88), respectiv Ovidiu Moldovan (5)

Meseşul: Flaviu Dragoş – Ionuţ Pop, Ovidiu Ghile, Vlad Bumbuţ, Florin Sestraş, Mihai Bolboacă, Bogdan Filip, Mihai Gaidoş (cpt), Beko Gabor, Toth Karoly şi Ionuţ Iacob. Rezerve: Ionuţ Jeler, Vlad Berbecar, Nicolae Micle, Vlad Lăcătuş, Ioan Meleg şi Cristinel Csalanos. Antrenor: Nicu Şandor

Rapid: Ciprian Petran – Marius Mureşan, Cristian Å¢urcaş, Alin Mureşan, Marius Haiduc, Alexandru Turcu, Bogdan Ciaca, Marius Chira, Daniel Coste, Adrian Fărcaş (cpt.) şi Ovidiu Moldovan. Rezerve: Kis Adrian, Andrei Puşcaş, Romulus Gherman, Sorin Iacob. Antrenor: Ioan Fabian

Cartonaşe galbene: O. Ghile (25), respectiv A. Fărcaş (90)

Jucătorul meciului: IOAN MELEG (Meseşul)

Au arbitrat: la centru: Gabriel Bârjac (Zalău); asistenţi: Cristian Pop (Crişeni) şi Bogdan Rada (Zalău). Observator AJF: Paul Georgescu (Zalău)

Partida dintre Meseşul Treznea şi Rapid Jibou a fost una foarte importantă în economia campionatului. Orice rezultat s-ar fi înreigistrat în partida disputată la Şimleul Silvaniei, una dintre cele două echipe ar fi ieşit din lupta pentru titlu.

Astfel, Rapid Jibou a început partida, a schimbat câteva pase în terenul propriu, însă a venit o greşeală pe partea dreaptă, Florin Sestraş a interceptat mingea, a pătruns până în careu şi i-a pasat excelent lui Ionuţ Iacob care a înscris cu poarta goală. Rapid Jibou s-a năpustit în atac, iar după numai trei minute a reuşit să egaleze prin Ovidiu Moldovan, care a înscris dintre fundaşii Meseşului, în urma unei centrări venite de pe dreapta. A urmat apoi un joc la mijlocul terenului, însă ocaziile nu au lipsit la cele două porţi: Bogdan Filip şi Toth Karoly şi-au încercat norocul cu câte un şut, însă fără probleme pentru Ciprian Petran. De cealaltă parte, jibouanii au dus mingea până aproape de poartă, însă au întâmpinat probleme la finalizare. După reluare, Rapid Jibou a fost nevoită să atace cu toate forţele pentru a obţine victoria care o menţinea în luptă pentru titlul de campioană, însă pe contraatac jucătorii celor de la Meseşul şi-au arătat clasa, reuşind să înscrie prin Ionuţ Jeler în minutul 51. După o acţiune purtată pe partea dreaptă, mingea a fost trimisă în partea opusă la Jeler care a pătruns şi a şutat puternic, Petran a respins, însă mingea a căzut aproape de linia porţii de unde Nicolae Micle a îndeplinit o simplă formalitate, astfel că în minutul 78 tabela indica 3 – 1. Rapid Jibou nu a cedat, a atacat din nou, însă Treznea a mai lovit odată cu două minute înainte de finalul partidei, când Bogdan Filip aflat în poziţie centrală a şutat imparabil sub bara transversală, stabilind scorul final.

După terminarea partidei, jibouanii erau resemnaţi, ştiind că au ratat poate ultima şansă de a reintra în lupta pentru titlu, în timp ce jucătorii Meseşului s-au bucurat alături de conducători, mai ales că Aurel Petrean a declarat că nu se aştepta la o asemenea victorie din partea echipei pe care o conduce.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL