Connect with us

VOLEI

Până la urmă, jucăm cu Dinamo Bucureşti

Campioana Remat Zalău a fost pe post de arbitru la finalul săptămânii trecute. Voleibaliştii lui Michael Merten nu au mai avut nevoie de meciul 3 pentru a ajunge în semifinale, astfel că îşi aşteptau cu nerăbdare adversara. Ei bine, aceasta a fost decisă duminică seara. Miercurea trecută, VCM LPS Piatra Neamţ a învins Dinamo şi a echilibrat balanţa, astfel că era nevoie de al treilea meci pentru a stabili adversara rematului din semifinale. Aşa cum anticipau conducătorii campioanei, Dinamo Bucureşti a profitat de avantajul terenului propriu.

 

“Ne aşteptam să întâlnim Dinamo, pentru că această echipă a avut un parcurs bun. Puteam asista şi la o surpriză, însă aceasta nu s-a mai produs. Pentru noi nu prea contează cu cine jucăm, deoarece dacă avem valoarea putem juca cu oricine. Cu ambiţie, putem câştiga orice meci”, ne-a mărturisit preşedintele Liviu Ciupe.

 

Primele două meciuri se vor juca vineri şi sâmbătă, la Bucureşti. Deocamdată, nu s-a luat o decizie în ceea ce priveşte mijlocul de transport cu care voleibaliştii noştri vor merge la Bucureşti, dar, din câte se pare, este agreată deplasarea cu autocarul, şi nu cu avionul.

 

loading...
Loading...
7 Comments

7 Comments

 1. Bogdan

  28 March 2011 at 21:12

  Echipele mari nu se deplasează înaintea unor meciuri importante 10 ore ci doar 1 ora:)…aÅŸa că scoateÅ£i banii…nu-i rupeti pe băieÅ£i înainte de meciuri…

 2. pop

  28 March 2011 at 21:26

  MAI BINE PORNITI DE MAINE SI MERGETI CU BICICLETA

 3. pop

  28 March 2011 at 21:27

  MAI BINE PORNITI DE MAINE SI MERGETI CU BICICLETA

 4. pop

  28 March 2011 at 21:27

  MAI BINE PORNITI DE MAINE SI MERGETI CU BICICLETA

 5. SUPORTER DEDICAT

  29 March 2011 at 12:30

  ACUM AVEM POSIBILITATEA SA ARATAM TARII SI SUPORTERILOR CA SUNTEM MAI BUNI IAR ESECUL DE ACASA CU DINAMO A FOST UN SIMPLU ACCIDENT.
  DACA VOM AVEA ACEIASI ATITUDINE SI DARZENIE DIN MECIURILE CU STEAUA VOM INVINGE SI NE VOM CALIFICA PENTRU FINALA

 6. spectator

  30 March 2011 at 10:58

  arbitri sunt cu dinamo anul asta. nu ve-ti avea nici o sansa.

 7. sandu

  30 March 2011 at 16:52

  cum sa fie agreata varianta cu autocarul ? sa fim seriosi … nu am auzit sportivi care sa vrea in autocar si nu in avion, Bogdane ai dreptate, ori echipa e nebuna , ori ziarul minte ori incearca conducerea sa se sustraga de la dat bani. tragic oarecum , nici campionii nu au conditii la noi. Bafta oricum !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in VOLEI