Connect with us

BOX

Obiectiv ratat

Pe toată durata săptămânii trecute, la Brăila a avut loc ediţia din acest an a Cupei României, rezervate juniorilor. CSM Zalău a deplasat trei sportivi, care erau priviţi cu şanse la obţinerea unor medalii. Ca atare, conducerea clubului zălăuan a propus ca obiectiv o medalie de argint şi una de bronz. Din păcate, delegaţia noastră s-a întors acasă cu mâna goală.

După cântarul oficial şi şedinţa tehnică, pugiliştii noştri trebuiau să urce în ring abia în a doua zi a competiţiei propriu-zise. Denis Cordiş (cat. 48kg) avea cele mai mari şanse de a îndeplini pe jumătate obiectivul. Sportivul originar din comuna Bocşa l-a avut ca oponent pe un boxer din Hunedoara. Meciul a luat o turnură neaşteptată, iar Cordiş a fost declarat pierzător. Antrenorul Ioan Dragoş a depus o contestaţie, fiind convins că elevul său ar fi trebuit să se impună, însă soluţionarea ei a dat câştig de cauză tot sportivului hunedorean. Ionuţ Chiş (cat. 57 kg), a avut un meci infinit mai greu, acesta duelându-se cu Flaviu Iacob, de la CSM Ploieşti, campionul de anul trecut al categoriei 54 kg. Pugilistul nostru nu a avut sorţi de izbândă, astfel că toate speranţele de a obţine măcar o medalie se legau de Bogdan Ardelean (cat. 66 kg). Însă, nici acesta nu a rupt gura târgului, recunoscându-se învins de un boxer legitimat la Steaua Bucureşti. Aşadar, obiectivul a fost ratat, însă trebuie să avem în vedere faptul că cei trei sunt abia la primul lor an de juniorat, anul trecut participând la competiţiile destinate cadeţilor.

În cursul acestei săptămâni, boxul sălăjean va fi angrenat într-o altă competiţie prestigioasă, este vorba despre Cupa României de seniori, acolo unde CSM Zalău va avea doi reprezentanţi, este vorba despre valorosul Adrian Popuţea şi Andrei Buciuman. Şi în acest caz, se doreşte obţinerea unor medalii, dar competiţia este una mult mai grea decât cea a juniorilor.      Ciprian PETRAN

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in BOX