Connect with us

FOTBAL

Vlad Ortelecan a debutat în Liga a III-a

În lipsă de soluţii, FC Zalău a avut doi atacanţi juniori pe banca de rezervă. Lângă Bogdan Ember, care a mai trecut pe la echipa mare, a luat loc şi Vlad Ortelecan. Jibouanul născut în 1994, şi care face parte, deci, din grupa de juniori republicani B ai grupării de la poalele Meseşului, a bifat primul său meci oficial în tricoul lui FC Zalău. Ortelecan a fost introdus în minutul 81, în locul unui jucător cu o vastă experienţă, Cosmin Sabou, care, din păcate, a dezamăgit în acest meci. “Ne-am propus să promovăm 3 – 4 jucători născuţi în 1994, pentru a acumula cât mai multă experienţă. Vrem să-i pregătim pentru viitor”, ne-a mărturisit Marius Paşca. Pe bancă s-a aflat şi Mihai Cherecheş, un alt jucător de perspectivă.

Sunt tot mai multe meciurile în care portarul Claudiu Chiş şi fundaşul stânga Răzvan Nicorici sunt doar pe bancă, deşi sezonul trecut făceau parte din primul unsprezece. Cei doi juniori A au fost promovaţi la prima echipă în urmă cu doi ani, iar tehnicianul Zalăului crede în continuare în ei. “Vor avea şi ei posibilitatea de a juca mai mult. Sunt doi jucători pe care ne vom baza în viitor, mai ales că încă trei ani vor face parte din rândul jucătorilor sub 21 de ani care suntem obligaţi să-i folosim acum. Important e ca atunci când vom avea nevoie de ei, să fie pregătiţi”, a adăugat Paşca.

Un randament bun a dat în disputa cu Unirea Ungheni un alt junior, este vorba despre Paul Coste. Acesta a fost folosit ca fundaş dreapta şi s-a achitat foarte bine de sarcini. “Nu a greşit mai deloc. Sarcinile pe care i le-am trasat nu au fost de construcţie, ci de a-i dubla pe fundaşii centrali. Chiar am fost mulţumit de evoluţia sa”, a punctat Marius Paşca, care l-a remarcat şi pe Radu Blaga, intrat şi el pe final. “El vine după o accidentare care nu l-a lăsat să se pregătească normal în cantonament. Dar pe el îl avantajează şi fizicul şi poate fi folosit pe orice post în defensivă”, a concluzionat <principalul> lui FC Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL