Connect with us

DIVERSE

Weekend plin pentru arbitri divizionari sălăjeni

Weekend plin pentru arbitri divizionari sălăjeni. Începând de la Liga I şi terminând cu campionatul naţional de juniori republicani, judeţul nostru este reprezentat în fiecare competiţie de „cavalerii fluierului”.

Paul Unimătan va conduce la centru partida dintre Gloria Bistriţa şi Rapid Bucureşti. După ce săptămâna trecută şi-a făcut „încălzirea” la Liga a II-a, iată că Unimătan a primit primul meci din acest retur de campionat la primul nivel fotbalistic al ţării.

Două echipe care acum câţiva ani se duelau în Liga I, se întâlnesc sâmbătă în „Cetate”, în cadrul etapei a XVIII-a din Liga a II-a. Tunyogi Ferencz (foto) face parte din brigada care va conduce partida dintre Unirea Alba Iulia şi Petrolul Ploieşti. Arbitrul întâlnirii va fi Marian Balaci (Drobeta Turnu Severin), iar cel de-al doilea asistent Vasile Marinescu (Bucureşti).

Demian Ciprian şi Andrei Filip, ajutaţi de Paul Tamaş (Bistriţa), vor arbitra întâlnirea dintre Unirea Ungheni şi Unirea Floreşti din Liga a III-a.

A doua etapă a returului campionatului naţional de juniori republicani, a adus prima delegare pentru arbitri sălăjeni în 2011, în această competiţie. Astfel, Vasile Rodina, Andrei Filip, Roxana Rus şi Marius Răşinar fac parte din brigada care vor conduce partida dintre Şcoala de Fotbal „Viorel Mateianu” şi LPS Cluj Napoca, care se va disputa la Sighetul Marmaţiei.

Un singur observator are judeţul nostru la partidele de la sfârşitul acestei săptămâni. Preşedintele AJF, Dan Costin va observa partida dintre FC Bihor şi ACU Arad, din cadrul Ligii a II-a.

Delegările ultimilor doi arbitri sălăjeni din Liga I, Ioan Onicaş şi Gabriel Bârjac nu au fost făcute publice, astfel că vom reveni cu acestea zilele următoare.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVERSE