Connect with us

VOLEI

Păreri împărţite, la CS Remat!

Dacă preşedintele Liviu Ciupe şi directorul sportiv Marcel Doru Å¢ârle cred că Michael Warm este cea mai potrivită persoană pentru a redresa corabia, primarul Radu Căpîlnaşiu este mai reţinut. Sigur, acesta nu pune la îndoială meritele antrenorului german, însă crede că performanţa de anul trecut a venit după o… conjunctură favorabilă.

 “Individual, fiecare jucător din lot este valoros, dar din păcate nu joacă ca şi o echipă. Aici este şi o problemă de ridicător. E adevărat, Michael Warm va fi directorul tehnic al Rematului. Nu contestăm valoarea sa ca antrenor, dar eu cred că a prins o conjunctură favorabilă sezonul trecut, mai ales că au fost aduşi jucători foarte buni. Trebuia să se întâmple ceva, deoarece Rematul nu joacă la ora actuală. Acest lucru s-a văzut şi sâmbătă, cu CSM Bucureşti. Cât despre deplasarea de la Suceava, acolo puteam juca şi cu juniorii şi poate adversarii noştri nu ar fi trecut de 15 puncte pe set”, ne-a mărturisit edilul municipiului nostru.

Suporterii echipei sunt, însă, în favoarea venirii lui Michael Warm, antrenor despre care jucătorii au avut numai cuvinte de laudă, chiar şi cei care nu mai fac parte din lotul cu care s-a cucerit titlul de campioană anul trecut, gen Marius Ciortea, Adriano Lamb, Mads Ditlevsen sau Alesandr Ljubicic.

Şi anul trecut, germanul Michael Warm a fost adus la Zalău într-o situaţie similară. Echipa nu mergea, jucătorii erau şi atunci nemulţumiţi, astfel că oficialii grupării de la poalele Meseşului l-au ales pe Warm, bineînţeles, nu înainte de a se consulta cu Stelian Moculescu. Reputatul antrenor, care se ocupă de destinele echipei Vfb Friedrichshafen şi ale echipei naţionale a României, a lucrat împreună cu Warm, recomandându-l ca fiind persoana potrivită pentru redresarea corabiei. Tocmai acest lucru se încearcă şi în prezent, pentru a produce acel şoc, care să readucă Rematul în vârful piramidei.

 

336 Vizualizari
Loading...
4 Comments

4 Comments

 1. Sala

  17 March 2011 at 8:43

  Dl primar are mare dreptate! O masura doar pt imagine!? Sa vedem !

 2. frizerul

  17 March 2011 at 12:29

  Domn’ Primar, mai bine ai da banii pe care i – ai promis la volei pentru anu asta decat sa faci astfel de comentarii penibile…

 3. spectator

  18 March 2011 at 8:58

  primarul are dreptate. anul trecut ditlevsen a fost numit cel mai bun voleibalist din campionat char daca a jucat numai returul. Ljiubicici si Lamb au fost si ei jucatori de clasa. anul asta vad ca se pune accentul pe antrenori. Se vede un pic de naivitate in decizii. Echipa era inca in obiectiv. chiar si pe locul trei inca mai erau sanse de a ajunge in finala. Am si eu o intrebare. Cand l-ati adus pe Dudas la Zalau cine v-a sfatuit si care a fost cel care a decis angajarea lui ? oare oamenii astia nu au nici o vina ??

 4. eu

  18 March 2011 at 21:43

  lipseste liantul care sa inchege echipa … acest liant poate fi antrenorul, in mod sigur. Aveti dreptate d/le primar, “fiecare jucător din lot este valoros, dar din păcate nu joacă ca ÅŸi o echipă. Aici este ÅŸi o problemă de … jucatori “ hai Zilah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in VOLEI