Connect with us

VOLEI

Ultimul meci din sezonul regulat

Sâmbătă, ora 15.30, Sala Sporturilor din Zalău: Remat Zalău – CSM Bucureşti

Remat Zalău va susţine ultimul meci din cadrul campionatului regulat pe teren propriu. Nici în cazul unui eşec, campioana nu va pierde poziţia a III-a, dar o victorie este necesară, mai ales că play-off-ul se apropie cu paşi repezi. Sigur, gruparea zălăuană are un şi blazon de apărat, aşa că victoria este singura opţiune. CSM Bucureşti, adversara noastră de sâmbătă, este o echipă modestă, care are la activ doar şapte victorii. Un fapt interesant de remarcat este că în tur, fostul ridicător brazilian al Rematului, Raphael Margarido Vinhiedo, a plecat exact în timpul jocului pentru a ajunge la aeroport pentru a prinde cursa care avea să-l ducă acasă, în Å¢ara Cafelei.                      

 

Urmează playoff-ul

La nivelul primelor patru clasate nu mai pot surveni modificări în ultima etapă a sezonului regulat. În schimb, pentru celelalte poziţii care asigură prezenţa în play-off se vor duce lupte aprige. Steaua Bucureşti este privită de Mircea Dudaş ca fiind adversara Rematului în prima fază a play-off-ului, dar şi VCM LPS Piatra Neamţ poate să fie în aceeaşi postură, cu condiţia să câştige la Craiova.

Următoarea fază a competiţiei interne va avea trei etape. Prima dintre ele, va avea loc pe 19, 23 şi 27 martie. Perechile sunt făcute, astfel că locul 1 va juca cu locul 8, 2 cu 7, 3 cu 6 şi 4 cu 5. Faza a doua a play-off-ului, practic semifinala campionatului, va pune faţă în faţă locul 1 cu locul 4 şi locul 2 cu locul 3. Aceste echipe vor susţine cinci meciuri, pe datele de 1/2 aprilie, 5/6 aprilie şi 10 aprilie, în cazul în care va mai fi nevoie. Ei bine, “careul de aşi” şi campioana vor fi cunoscute în Faza a III-a a play-off-ului. Finala mare va fi decisă dintre învingătoarele dintre confruntările 1 – 4 şi 2 – 3. Şi aici, se va juca după sistemul “trei din cinci”, pe datele 16/17 aprilie, 29/30 aprilie şi pe data de 3 mai este programat cel de-al cincilea meci, în cazul în care ambele echipe şi-au trecut în cont câte două victorii.            Ciprian PETRAN

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in VOLEI