Connect with us

LIGA I

Autoland Hosu ajunge pe podium

Autoland Hosu – Cipricom Focus 1 – 0 (0 – 0)!!!

A marcat: Ionuţ Jeler

Autoland Hosu: Ionuţ Coste şi Adrian Dragoş – Beko Gabor, Răzvan Hendea, Cristinel Csalanos, Mihai Gaidoş, Claudiu Murg, Ionuţ Jeler, Mihai Bolboacă, Ionuţ Iacob şi Nicolae Micle. Antrenor: Azimi Anaraki Ramin. Delegat: Ioan Hosu

Cipricom: Madaras Csaba şi Ionuţ Spătărelu – Marius Cozma, Bogdan Filip, Marius Mândruţ, Ciprian Pop, Daniel Sabou, Nicolae Şandor, Florin Vaşvari, Toth Karoly şi Vlad Bumbuţ. Antrenor: Nicolae Şandor. Delegat: Cosmin Maios

Cartonaşe galbene: Ionuţ Jeler şi Nicolae Micle, respectiv Marius Mândruţ

Au arbitrat: Nicolae Chiş Ciure şi Gheorghe Ciule

Jucătorul meciului: IONUÅ¢ JELER

Derbyul etapei a XVIII şi al începutului de an, a fost întâlnirea dintre Autoland Hosu şi Cipricom. Aşteptată cu sufletul la gură de majoritatea oamenilor implicaţi în fenomenul minifotbalului, partida a fost una lipsită de spectaculozitate, ambele echipe preferând să se mobilizeze mai bine pe faza de apărare, în detrimenultul ofensivei. La sfârşitul primei părţi, scorul era alb, lucru care făcea mult mai interesantă repriza secundă. Portarii celor două echipe, Ionuţ Coste şi Madaras Csaba, au prins o zi bună, iar în momentele în care poarta le-a fost pusă în pericol, s-au descurcat cu brio. Singurul gol al partidei a venit în urma unei faze care nu anunţa nimic. Ionuţ Jeler a şutat spre poată de la aproximativ zece metri, iar mingea a fost deviată în poartă de un apărător al celor de la Cipricom.

Acest rezultat încinge şi mai mult lupta în vârful clasamentului, Autoland Hosu ajungând pe ultima treaptă a clasamentului, în detrimentul adversarei sale, Cipricom Focus. În momentul de faţă, patru echipe sunt despărţite de trei puncte, Euro Glia Nuşfalău, Autoland Hosu, Cipricom Focus şi Mobil Team luptându-se pentru poziţia secundă a clasamentului, având în vedere că avantajul liderului Simoda Macrogroup este de şase puncte. Etapa viitoare programează o nouă dispută “incendiară” când Euro Glia Nuşfalău înfruntă Mobil Team Lux Invest.

loading...
Loading...
2 Comments

2 Comments

  1. eu

    14 March 2011 at 17:23

    A castigat echipa mai tanara si mai frumoasa, chiar daca majoritatea jucatorilor al celor 2 echipe sunt colegi pe teren mare, au castigat cei mai tineri si mai ambitiosi.

  2. ZrmVToFMgyRuVyogN

    24 November 2011 at 7:50

    I bow down humbly in the prseecne of such greatness.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in LIGA I