Connect with us

BOX

Szabo Robert a ajuns până în finală

Singurul sportiv care ne-a reprezentat la ediţia din acest an a Cupei României de tineret a fost Szabo Robert, legitimat la CSM Zalău. Elevul lui Ioan Dragoş a reuşit să obţină medalia de argint la competiţia organizată la Codlea, în judeţul Braşov, însă a fost la un pas de a obţine aurul.

Sorţii şi rezultatele bune din ultima vreme au făcut ca Szabo Robert să fie cap de serie, condiţii în care tânărul şi talentatul nostru pugilist a stat în primul tur. El a urcat în ring abia în turul II, când s-a luptat cu Ionuţ Liviu Gărceanu, de la Chimia Râmnicu Vâlcea. Zălăuanul nu a avut niciun fel de probleme, astfel că s-a impus înainte de limită. Ca atare, Szabo Robert a acces în marea finală a categoriei 81 de kilograme, unde a boxat cu Răzvan Singuran, sportiv legitimat la CSM Craiova, pregătit însă de Scoala de Box a lui Leonard Doroftei, profesor Titi Tudor. Prima repriză a aparţinut boxerului oltean, dar sportivul nostru şi-a revenit în actul secund. Repriza a treia a aparţinut în totalitate elevului lui Ioan Dragoş, care, deşi a lovit mai mult, nu a punctat atât de clar ca şi adversarul său, care a fost desemnat învingător. 

„Suntem pe drumul cel bun. Ne-am îndeplinit obiectivul pentru această competiţie, şi anume prezenţa în finală. Dar noi ne-am fi dorit aurul. Oricum, suntem încrezători pentru competiţiile care vor urma, deoarece Robert este într-o formă foarte bună”, ne-a mărturisit maestrul Ioan Dragoş.

 

loading...
Loading...
4 Comments

4 Comments

 1. marius

  12 April 2011 at 17:55

  =)) ce fata de cioban are=)) e cel mai prost din curtea scolii:)) nici numi imaginez cum a reusit sa ia medalia de argint dupa ce fata are si cum arata ,parca e un pui de soarec.Marius dIN ZALAU “liceu terminat”

 2. matu

  10 June 2011 at 14:46

  oricu la cat ii d slab nu merita nici medalie din carton…si-o ie la sc tot timpu de la altii

 3. marius

  1 August 2011 at 19:20

  sugi pula de muist infect,mancamiai pula de retardat,bagamias pula su mata,esti cel mai but si prostalau dintre toti aia cu care te bat imucosu dreq,luatias familia-n pula !! Marius dIN ZALAU “liceu terminat”

 4. szabo robi

  11 October 2011 at 23:39

  ba marius daca tot esti asa de tare hai mai labangistule cu toti prieteni tai cocalari sa ne intalnim si sa vedem dupa aia care iese mai sifonat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in BOX