Connect with us

FOTBAL

Prima infrangere pentru CS Favorit

 

CS Barcau Nusfalau – Favorit Crasna 4 – 1 (3 – 0)

 

Au marcat: Orban Robert (min. 10 si 38) si Tiberiu Tus (min. 34) si Farnas Ferencz (min. 90+2), respectiv Catalin Sabau (min. 90)

CS Barcau: Elekes Robert – Fircea Lorand, Lakatos Alexandru, Kallai Geza, Fazekas Bella, Adrian Sabou (min .46 Vasile Hidan), Lakatos Karoly, Gabor Gabor, Kallai Victor (min. 80 Ciprian Iepure), Tiberiu Tus si Orban Robert (min. 73 Farnas Ferenc). Antrenor: Alexandru Duca

CS Favorit: Rares Roman – Szigyarto Istvan, Vider Sandor, Ioan Meleg, Ionut Pop, Ionut Cozac, Catalin Sabau, Adrian Farkas, Adrian Kis, Sergiu Ispas si Daniel Coste. Antrenor: Birtalan Attila

Cartonase galbene: Fircea (‘57), respectiv Sabau (‘90)

Jucatorul meciului: KALLAI GEZA (CS Barcau)

Au arbitrat: la centru: Marius Rasinar (Zalau); asistenti: Asztalos Lorincz (Deja) si Cristian Pop (Zalau). Observator AJF: Otto Anderco (Zalau)

Perioada de invincibilitate a Favoritului a luat sfarsit sambata trecuta, cand elevii lui Birtalan Attila au fost invinsi la toate capitolele de catre CS Barcau Nusfalau. Practic, invincibilitatea echipei s-a incheiat imediat dupa plecarea majoritatii jucatorilor si a antrenorului Calin Pop, care a reusit sa formeze la Crasna un lot unit. Noul tehnician, care in tur s-a ocupat de juniorii republicani ai ai FC Silvania, este vorba de Birtalan Attila, se vede nevoit sa ia totul de la zero. Sigur, la echipa au ramas cativa jucatori din vechea garda, care nu pot insa compensa de fiecare data lipsa de experienta a celorlalti. In ceea ce priveste CS Barcau Nusfalau, Alexandru Duca se poate baza pe aceeasi formula omogena, care ani la rand a atacat suprematia in judet. In aceste conditii, partida a fost la discretia gazdelor, care au deschis scorul in minutul 10, prin atacantul Orban Robert. In minutul 34, am putut asista la un eurogol, marcat insa… din greseala. Tiberiu Tus a incercat sa centreze de pe partea stanga, insa a lovit defectuos balonul, care, spre surprinderea tuturor, s-a dus direct in vinclul portii aparate de Rares Roman. Patru minute mai tarziu, scorul a luat proportii, dupa ce Orban Robert a inscris al doilea sau gol. Replica vizitatorilor a fost palida, mai ales ca au deplasat la Stadionul “Nicolae Mandel” exact 11 jucatori, dintre care doi portari. Astfel, Gabriel Ispas a luat loc in avanposturi, alaturi de Daniel Coste, dar fara prea mari reusite. Scorul putea deveni si mai mare, insa Orban Robert a ratat din pozitii mai mult decat ideale. In minutul 90, Favorit Crasna a inscris golul de onoare prin mijlocasul Catalin Sabau, dar imediat, Farnas Ferencz a refacut diferenta de trei goluri, consfintind si rezultatul final.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL