Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici, nemulţumit de extreme la Brăila

Victoria obţinută pe terenul Dunării Brăila este meritul echipei, dar managerul lui HC Zalău a făcut o scurtă analiză a echipei noastre, dar şi a jucătoarelor şi a impactului lor în joc. „Pot spune că în proporţie de 90% sunt mulţumit de ce a arătat echipa noastră la Brăila. Am jucat bine tactic, dar au existat câteva jucătoare care s-au evidenţiat în mod deosebit, este vorba despre Daniela Molfea, Dana Băbeanu şi Georgiana Ciuciulete. În repriza a doua au ieşit la rampă şi Mirela Nichita, dar şi Ana Maria Şomoi. Sper să rămânem la fel de serioişi, harnici, muncitori şi dedicaţi performanţei sportive”, a mărturisit Gheorghe Tadici. Acesta s-a declarat nemulţumit, în schimb, de aportul extremelor. „Czeczi nu a dat gol nici din acţiune şi nici din aruncare de la 7m. E o jucătoare ambiţioasă. Se vede că vrea, dar trece printr-o perioadă nefastă. Florina Å¢urcaş a alternat momentele bune cu cele mai puţin inspirate. Am introdus-o apoi pe Trif, însă şi ea a făcut greşeli elementare”, a adăugat managerul grupării zălăuane. Sigur, aceste aspecte vor trebui remediate până duminică, deoarece HC Zalău va avea un meci extrem de dificil pe teren propriu cu CSM Bucureşti

loading...
Loading...
7 Comments

7 Comments

 1. Sustinator adevarat

  11 February 2011 at 7:28

  Are dreptate ! Czezi insa va fi ceea mai buna duminica! In schimb Holhos , nici o speranta ! E terminata demult . Si rasuflata. Sa vedem cat o mai sustine Tadici. Sper sa nu-i mai vad moaca aia de indolenta care cere pumni cu nemiluita..Succes in victoria cu nr 6 . Vom fi la sala cu toti !Carcotasii la usa sau la TV…le ajunge !

 2. zalau

  11 February 2011 at 17:38

  Sustinatorule, macar ai abonament la H.C. Zalau daca esti asat are-n clanta? sau cel putin idee cam cat costa sezonul acesta…

 3. ovidios

  11 February 2011 at 19:19

  cea mai buna este czeczi la toate si da cele mai multe goluri duminica si castigam

 4. eu pt 17:38

  12 February 2011 at 10:37

  orice sustinator adevarat al acestei echipe are abonament sau isi cumpara bilet dar tu fiind curios pardon,pupincurist esti deja un carcotas fara calificare!

 5. hcz

  12 February 2011 at 12:16

  In acest sezon Holhos nu a ajutat cu nimic echipa,ba mai mult isi bate joc de munca echipei ori de cate ori intra in teren,iar la victorii nu se bucura deloc de parca nu ar fi la aceasta frumoasa echipa! uita cat a ajutat-o Tadici care din extrema a facut-o inter si a scos-o golgetera anul trecut pe spatele colegelor ei care-i faceau culoar sau scoteau 7m pe care ea ii transforma la indicatiile lui Tadici, si pe de o parte presa locala care a scris foarte frumos despre ea si au ridicat-o in slavi iar acum Holhos a dezamagit pe toata lumea,a intors spatele echipei si a orasului care a sustinut-o prin prestatiile si caracterul ei! Holhos este foarte invidioasa pe cateva colege care castiga mai bine ca ea cu 5-6milioane si la ce vedeta se crede ea ar fi trebuit ca ea sa aiba cel mai mare salariu si de aceea s-a certat cu Tadici cand acesta a abordat-o pt a semna un nou contract cu Zalaul,asta fiind pe langa alte cerinte! va spun clar pt ca stiu de la persoane carora Holhos s-a destainuit cu subinteles!

 6. kis

  12 February 2011 at 12:30

  Tradatoarea! Putea sa joace acest sezon super bine si sa-si fi etalat aptitudinile pe care le are la acest sport stiind ca i se termina contractul acest an,pentru ca Tadici sau oricare echipa sa o fi dorit sau sa-i fi oferit orice conditie punea,dar ea nu a gandit asa si a ales dezonoarea si bataia de joc fata de echipa si de oras pentru niste mofturi care i se puteau indeplini cum am mai zis,daca-si vedea de treaba! oricum echipa a jucat super si fara ea si e pe locul 4 si cu a doua aparare dupa Valcea,cu 5 victorii consecutive la care Holhos nu a contribuit cu nimic! Pacat de ea,fiindca avea talent si a ales sa uite de orasul care a indragit-o atata timp!

 7. kretzschmar

  12 February 2011 at 18:45

  Avancronica completa a derbyului intre Tadici si Margulescu pe eurohandbal.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL