Connect with us

Fără categorie

FC Zalău, salvată de la înfrângere de Alexandru Pop!

Gruparea de sub Meseş a scos o remiză cu şansă în partida cu Fotbal Comuna Recea, după ce Alexandru Pop a marcat golul egalizator în minutele de prelungire. Asta după ce atacantul a început meciul pe banca de rezerve, însă a fost trimis în teren în ultima jumătate de oră


 

Singura miză pe acest final de sezon la FC Zalău a rămas o clasare pe podium, însă după ultimele două rezultate, gruparea de sub Meseş este mai aproape de partea inferioară a clasamentului decât de locului 3. Asta după ce, gruparea de sub Meseş nu a izbutit decât o remiză cu Fotbal Comuna Recea, însă şi aceasta cu mare şansă, în ultimele secvenţe din meci.

 

În partida cu maramureşenii, FC Zalău a fost echipa care a avut iniţiativă, iar în prima jumătate a reprizei, Raul Stanciu şi Lucian Todea au trimis şuturi periculoase spre poarta adversă. Şi oaspeţii au răspuns rapid, iar după o jumătate de oră de joc, Vlad Asăujan a intrat în careu şi l-a învins pe Claudiu Băican, cu un şut la colţul lung. După patru minute, gazdele puteau egala, dar şutul lui Cristian Tăbîrţă a fost scos miraculos de sub bară de portarul advers. Şi Lucian Todea şi-a încercat norocul cu un şut în forţă, la fel şi Beniamin Boka, însă la pauză, echipa lui Romică Buia putea avea avantaj de două goluri. În minutul 44, Adrian Şter a scăpat singur cu Claudiu Băican, însă portarul a scos miraculos şi şi-a păstrat echipa în joc.

 

Repriza secundă a fost mult mai săracă în faze de poartă, însă cele mai importante acţiuni s-au petrecut în jumătatea maramureşenilor. Lucian Todea şi Ionuţ Èšîrlea au avut două acţiuni mai periculoase, dar scorul a rămas 0 – 1 până în prelungiri.

 

Gruparea de sub Meseş a fost salvată de la înfrângere de către Alexandru Pop, cel care a reuşit egalarea în minutul 90+2. FC Zalău a beneficiat de o lovitură liberă, pe care Raul Stanciu a executat-o destul de bine, iar mingea a lovit transversala, după care a revenit la Alexandru Pop, cel care a trimis balonul în plasă cu o lovitură de cap din 2 metri. Trebuie spus că jucătorul a intrat în teren în minutul 62, în locul lui Lucian Todea şi a reuşit al patrulea său gol în acest retur de campionat.

 

Revenit la remiza obţinută de echipa lui Olariu să spunem că nu o ajută prea mult, iar şansele unei clasări pe podium sunt tot mai mici. În momentul de faţă, FC Zalău se află pe locul 7, la 3 puncte de ocupanta locului 3 – Sănătatea Cluj, formaţie pe care o va întâlni în etapa următoare.

 

 

FC Zalău – Fotbal Comuna Recea 1 – 1 (0 – 1)

 

Au marcat: Alexandru Pop (90+2), respectiv Vlad Asăujan (32)

 

FC Zalau: Claudiu Baican – Grigore Turda, Paul Mateciuc, Cristian Bucur, Ionuţ Èšîrlea (cpt.), Raul Stanciu, Gabriel Coţi, Beniamin Boka, Lucian Todea, Radu Ungurianu şi Cristian Tăbîrţă. Rezerve: Andrei Pop – Daniel Celea, Sergiu Bercean, Alexandru Taloş, Marius Hosu, Sebastian Duma şi Alexandru Pop. Antrenori: Constantin Olariu (principal) şi Cristian Oros (secund)

 

Comuna Recea: Iulian Roşianu – Bogdan Paşca, Lang Lorand, Milian Urs, Vlăduţ Gherman, Dacian Dunca, Alin Cuc, Răzvan Lupu, Valer Giurgiu, Vlad Asăujan şi Adrian Şter. Rezerve: Lorin Raţiu – Mihai Gherghel, Sergiu David, Paul Achim şi Ionuţ Mureşan. Antrenor: Romulus Buia

loading...
Loading...
2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Fără categorie