Connect with us

Fără categorie

Atletic Zalău, înfrângere nemeritată cu CFR Cluj


Gruparea antrenată de Laurean Flonta a jucat curajos în faţa liderului,  dar a pierdut pe final, în ciuda faptului că a avut numeroase ocazii de a marca


După ce miercurea trecută a câştigat la Olimpia Satu Mare, speranţele la podium au renăscut la CS Atletic Zalău tocmai înaintea duelului cu liderul CFR Cluj. Deşi avea în faţă o echipă care a pierdut doar un singur meci în acest sezon, formaţia zălăuană a jucat curajos şi a avut numeroase ocazii atât în prima repriză, cât mai ales în partea secundă.  

Chiar dacă clujenii au marcat primii la Crasna, încă din primul minut, gazdele au reuşit egalarea după primul sfert de oră, după reuşita lui Laurenţiu Chiş. Au urmat situaţii bune care au fost irosite de zălăuani, iar la pauză s-a intrat cu un rezultat de egalitate.

Şi partea secundă a fost dominată în mare parte de către CS Atletic, dar nu a fost de ajuns pentru ca zălăuanii să obţină un rezultat pozitiv cu liderul.  Mai pragmatici, oaspeţii au marcat în minutul 60, la capătul unui contraatac tăios, iar în ultimele minute, clujenii au făcut 1 – 3. Asta după ce cu câteva minute înainte, CS Atletic putea egala, însă Ionuţ Şandor a ratat o ocazie mare. “Rezultatul nu reflectă realitatea din teren.

Nu meritam să pierdem cu liderul şi cred că un egal era mai echitabil. Am avut ocazii, dar din păcate nu am ştiut să le fructificăm. Încă mai avem şanse la locul 3, dar trebuie să facem maxim de puncte în ultimele etape”, a spus antrenorul Laurean Flonta. În runda de sâmbătă şi CSS 2 Baia Mare a pierdut, astfel că distanţa până la locul 3 rămâne tot de trei puncte.

Cu o victorie în etapa următoare la Luceafărul Oradea, CS Atletic o poate egala la puncte pe formaţia maramureşeană, având în vedere că CSS 2 Baia Mare va sta. Până la finalul campionatului, gruparea de sub Meseş va mai juca în deplasare la Electrica Baia Mare, dar va obţine 3 puncte la “masa verde” cu Industria Sârmei Câmpia Turzii.  

 

Olimpia Satu Mare – Atletic Zalău 1 – 2 (1 – 2)

A marcat: Adelin Teglaş (2)  

Atletic Zalău – CFR Cluj  1 – 3 (1 – 1)


A marcat:
Laurenţiu Chiş

Atletic: Gabriel Dragomir – Mokan Paul, Olimpiu Ardelean,  Alin Chende, Dănuţ Roşca, Laurenţiu Chiş, Vizaknai Peter, Denis Moldovan, Adelin Moroşan, Adrian Iancău şi Adelin Teglaş. Au mai evoluat: Ionuţ Şandor, Dragoş Pop, Vasile Horoi şi Eduard Stejerean. Antrenor: Laurean Flonta


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Fără categorie