Connect with us

Fără categorie

Ştefania Lazăr şi Adina Cârligeanu au promovat în Liga Naţională


Cele două foste jucătoare de la HC Zalău vor evolua din nou pe prima scenă, după ce echipa lor – CSM Slatina şi-a asigurat primul loc în Seria B, cu o etapă înaintea finalului de campionat


După Rapid Bucureşti, a doua echipă promovată direct în Liga Naţională este CSM Slatina, formaţie care şi-a asigurat primul loc în Seria B din Divizia A, cu o etapă înaintea finalului de campionat. În runda de săptămâna trecută, oltencele au câştigat pe teren propriu cu scorul de 39 – 22 în faţa Universităţii Timişoara, iar în ultima etapă nu va mai conta rezultatul pe care îl vor înregistra în partida de la Târgu Mureş.

În lotul celor de la CSM Slatina se află şi două foste jucătoare de la HC Zalău, este vorba de Adina Cârligeanu şi Ştefania Lazăr. Ambele au evoluat sub Meseş câţiva ani, dar au plecat de la Zalău la sfârşitul anului trecut.

Legat de promovare, să mai spunem că urmează un turneu de baraj, la care vor participa Danubius Galaţi şi Unirea Slobozia, dar şi patru echipe din liga secundă, câte două din fiecare serie. Se vor forma câte două grupe a trei echipe, iar echipele care termină primul loc îşi asigură prezenţa în sezonul viitor al Ligii Naţionale.  

Din Seria A va participa Dinamo Bucureşti şi Handbal Municipal Buzău, în timp ce din Seria B vor fi prezente Minaur Baia Mare şi CSU Reşiţa. Turneul de baraj promovare-retrogradare va avea loc în perioada 24 – 27 mai.

Federaţia Română de Handbal a publicat cele două grupe ale turneului. Din grupa A vor face parte Unirea Slobozia, Dinamo Bucureşti şi CSU Reşiţa, iar din grupa B, Danubius Galaţi, Minaur Baia Mare şi Handbal Municipal Buzău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Fără categorie