Connect with us

LIGA I

Autovip Lexus bate campioana Dia Guard Divino şi devine lider! GALERIE FOTO şi VIDEO


Derby-ul campionatului din Liga I a fost adjudecat pe merit de gruparea condusă de Călin Remeş şi Ioan Chiş, deşi Ciprian Pavel şi compania aveau avantaj la pauză


 

Derby-ul dintre ultimele două campioane ale Sălajului s-a desfăşurat vineri seara la Baza Sportivă ONIX Traian. Astfel, în ultima etapă a turului din play-off, Autovip Lexus şi Dia Guard Divino s-au duelat pentru cele trei puncte foarte importante.

 

Aceasta o spunem deoarece un succes a grupării conduse de Florin Marian Raţ şi Florin Pop deschidea orizontul pentru un nou titlu judeţean. De cealaltă parte, Cătălin Anghel şi compania trebuiau să câştige pentru a mai putea spera la trofeu, deoarece un eşec făcea ca diferenţa faţă de primul loc să crească la patru puncte, cu doar trei partide înaintea finalului de sezon.

 

În aceste condiţii, ambele echipe au practicat un joc prudent în primul sfert de oră, iar ocaziile de gol au lipsit. Surprinzător, încet-încet, Autovip Lexus a început să domine mijlocul terenului şi a crescut presiunea la poarta lui Andrei Mocan. Totuşi, cel care putea marca a fost Ciprian Pavel, după o fază personală. Imediat, pe o contră, campioana en-titre a deschis scorul: Andrei Bene a făcut o incursiune pe partea stângă, a pasat în gura porţii şi acelaşi Ciprian Pavel nu l-a mai iertat pe portarul Flaviu Dragoş şi a deschis scorul!

Din acel moment, Cătălin Anghel şi compania au asaltat poarta, având mai multe oportunităţi de a marca, iar pe listă s-au aflat Lupo Lorand, Adrian Dregan, Tudor Ulmeanu şi Lazăr Zoltan. În plus, cei de la Autovip Lexus au solicitat şi o lovitură de la 7m, pentru un henţ în careu. Până la urmă, cea care au intrat în avantaj la pauză a fost formaţia condusă de Florin Marian Raţ şi Flore Pop.

Scenariul a fost tot cam acelaşi şi în repriza secundă, cu “albaştrii” la timonă. Astfel, în primele 10 minute, Lazăr Zoltan a avut două ocazii de gol mari cât roata carului, pentru ca Marcel Mureşan să şuteze peste poartă dintr-o situaţie ideală! Campioana s-a grupat în faţa careului pe două linii şi a încercat să respingă atacurile în valuri, dar Tudor Ulmeanu a avut şi el o ocazie rarisimă!  

 

Este adevărat că şi Dia Guard Divino putea încheia conturile, la o nouă contră tăioasă, dar Dan Mureşan a şutat alături de poartă dintr-o situaţie ideală!?

 

În minutul 47, cei de la Dia Guard nu au mai avut ce să facă, la un nou atac al celor de la Autovip Lexus: Lazăr Zoltan a pasat în dreapta şi Marcel Mureşan a egalat!

 

Campioana a încercat să revină, dar pericolul a fost tot la poarta ei. Astfel, după ce Ulmeanu a mai trecut încă o dată pe lângă gol, Adrian Dregan a adus victoria celor de la Autovip Lexus, cu doar două minute  înaintea finalului!

Prin acest succes, în Liga I s-a schimbat liderul, iar gruparea condusă de Călin Remeş şi Ioan Chiş s-a cocoţat în fotoliul de lider, având un punct de faţa campioanei!

 

În aceste condiţii, urmează trei etape de foc, iar în ultima se vor întâlni din nou cele mai bune formaţii din Sălaj…

Pe acest subiect vom reveni şi în ziarul de miercuri, 10 mai.

 
 

Vom reveni cu mai multe fotografii şi video

 


Dia Guard Divino – Autovip Lexus 1 – 2 (1 – 0)!


Au marcat: Ciprian Pavel (15), respectiv Marcel Mureşan (47) şi Adrian Dregan (49)


Dia Guard Divino: Andrei Mocan – Toth Karoly, Dan Mureşan – Andrei Bene, Bogdan Ciaca – Ciprian Pavel. Au mai jucat: Sebastian Moroti şi Andrei Chiş. Rezerve neutilizate: Vlad Paşcalău şi Ciprian Bărnuţiu. Delegat: Flore Pop. Conducător: Marian Florin Raţ


Autovip Lexus: Flaviu Dragoş – Cătălin Anghel, Cristian Å¢urcaş – Adrian Dregan, Marcel Mureşan, Lupo Lorand. Au mai jucat: Garbacz Szilard, Răzvan Nicorici, Alex Turcu, Lazăr Zoltan şi Tudor Ulmeanu. Rezervă neutilizată: Adrian Noţigan. Delegat: Ovidiu Å¢urcaş. Conducători: Ioan Chiş şi Călin Remeş


Cartonaşe galbene:
Ciprian Pavel (33) şi Flore Pop (46), respectiv Cătălin Anghel (33)


Au arbitrat: Paul Unimătan – Marcel Petrean. Al treilea oficial: Alex Turian


 

 

106 Vizualizari
2 Comments

2 Comments

 1. ACS Onix

  6 May 2017 at 13:21

  Felicitari celor doua echipe, Autovip Lexus si Dia Guard Divino pt spectacolul oferit celor prezenti aseara, in derby-ul Campionatului de Minifotbal Onix Salaj si mai ales pt sportivitatea de care au dat dovada!
  Felicitari si brigazii de arbitri (Petrean Marcel si Unimatan Paul), care prin prestatia lor, au fost in pas si la nivelul acestui derby!

 2. Dan

  6 May 2017 at 16:43

  Nu sa taiat Florea inca?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in LIGA I