Connect with us

ATLETISM

Daniela Cârlan, din nou pe podium


Atleta de la CSM Zalău a încheiat o nouă competiţie pe podium. Duminică, la Cluj, eleva antrenoarei Lorena Boberschi s-a clasat pe locul 3 în cursa de cros din cadrul BT Făget TrailRunning


 

Asociaţia Sportivă Clujul Pedalează a organizat la sfârşitul săptămânii trecute trei competiţii sportive: Napo Cup UCI Class II, BT Făgat UCI MTB Marathon Series şi BT Făget Trail Running.

În cadrul competiţiei de alergare, programate duminică, s-a aflat şi alergătoarea Daniela Cârlan de la CSM Zalău care a luat startul în proba de cros.

 

Printre competitoare Daniela a avut-o ca şi adversară pe Laura Popescu de la Universitatea Cluj, atletă care în această iarnă s-a pregătit o bună perioadă în Portugalia, alături de câţiva sportive din elita atletismului românesc.

La finalul cursei desfăşurate pe un teren accidentat, Daniela a trecut linia de sosire a treia după ce a avut parte de o căzătură destul de serioasă, dar şi după o abatere din traseu de aproximativ 2 km. Prima care a trecut linia de sosire a fost Laura Popescu (55 de minute şi 6 secunde) urmată de Ionela Viorica Dobriţă (56 de minute şi 9 secunde).

 

În cursa masculină de semimaraton din cadrul aceleaşi competiţii, jibouanul Gruia Luca a terminat cursa pe locul 4 la circa 10 minute în spatele învingătorului, Andrei Crainic din Cluj-Napoca.   

 

101 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ATLETISM