Connect with us

DIVERSE

Champions League, mai mult decât o simplă competiţie. Cote echilibrate la casele de pariuri şi mize uriaşe pentru meciurile din semifinale!


Champions League, o competitie cu o traditie de sase decenii, este cea mai puternica intrecere fotbalistica inter-cluburi din Europa. Dedicata echipelor celor mai puternice de pe "batranul continent", Liga Campionilor ofera echipelor victorioase unul din cele mai ravnite trofee ale sportului rege


 

Competitia aduna anual, la "masa bogatilor", echipele campioane din intrecerile competitionale interne. Pe langa echipele ce triumfa in prima liga a fiecarei tari, la startul fiecarui sezon de Champions League iau partea echipele vicecampioane, cat si cele clasate pe locurile 3 si 4 la finalul sezonului anterior incheiat, in functie de coeficientii atribuiti fiecarei tari de catre UEFA, forumul suprem al fotbalului european.

De-a lungul timpului, cea mai importanta intrecere inter-cluburi din Europa a cunoscut o serie de transformari, care includ modificarea formatului competitiei, al grupelor, dar si a sistemului de tragere la sorti. Schimbarile intervenite in decursul ultimilor ani a avut menirea de a spori spectacolul competitiei si de a da sansa cat mai multor echipe valoroase sa participe la cele mai tari meciuri.

In plus, noul sistem de tragere la sorti nu permite echipelor din aceeasi tara sa joace in meci direct cel putin pana in faza sferturilor de finala.

Dintre echipele europene, Real Madrid este cel mai de succes club, cu 11 trofee obtinute, fiind detinatoarea en-titre a acestuia, in urma finalei castigata la Milano impotriva concitadinei sale, Atletico Madrid.


Semifinalele Ligii 2017. Şanse sensibil egale pentru cele patru protagoniste de a prinde finala de la Cardiff

Potrivit regulilor stabilite de UEFA, finala Ligii Campionilor se disputa, in fiecare an, intr-un singur meci, intr-o locatie desemnata anterior de conducerea forului fotbalistic european. In acest an, finala se va disputa pe data de 3 iunie, pe Principality Stadium din capitala Tarii Galilor, Cardiff.

Drumul catre finala este, insa, presarat cu meciuri incendiare in penultima etapa a intrecerii. Fiecare echipa prezenta in "careul de asi" al competitiei are sanse relativ egale de a accede in ultimul act al competitiei.
Semifinalele Champions League ne propun doua meciuri a caror disputa se anunta echilibrata: Real Madrid-Atletico Madrid si AS Monaco – Juventus Torino.

Real Madrid- Atletico Madrid, o reeditare a finalei de anul trecut de la Milano

"Capul de afis" al semifinalelor Ligii il reprezinta, cu siguranta, intalnirea dintre cele doua echipe mari din capitala Spaniei, Real si Atletico. In finala disputata pe 28 mai 2016, Real Madrid a castigat in urma loviturilor de departajare cu 5-3, ultimul penalty fiind transformat de starul portughez Cristiano Ronaldo.

Totusi, in acest meci, Real pare a fi favorita certa, in viziunea caselor de pariuri, cu o cota de 1.80. Astfel, jucatorii care pariaza pe victoria outsideriilor Atletico pot obtine castiguri fabuloase, in conditiile in care aceasta are o cota de 4.50. Avantajati sunt si pariorii care prevad ca meciul se va incheia la egalitate. Casele de pariuri ofera o cota de 3.4 pentru o remiza.


AS Monaco – Juventus, un meci strâns, cota de 3.30 pentru o remiză

În al doilea meci al competitiei, Juventus, cea mai titrata echipa italiana intalneste revelatia actualului sezon din Champions League. Calculele ofera totusi un avantaj echipei italiene, mai ales ca returul va avea loc la Torino. Sanse de castig substantiale sunt in cazul in care meciul se termina la egalitate. Casele de pariuri ofera o miza de 3.30 pentru remiza!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVERSE