Connect with us

DIVERSE

Derby între două fruntaşe din Liga a IV-a, în sferturile fazei judeţene din Cupa României. PROGRAMUL complet

Capul de afiş din această fază va fi confruntarea dintre CS Barcău Nuşfalău şi Rapid Jibou, care se va disputa pe terenul echipei din Nuşfalău


 

Faza judeţeană a Cupei României programează miercurea viitoare, în 3 mai, sferturile de finală, iar în acest sens, marţi, de la ora 10.00, la sediul AJF Sălaj a avut loc tragerea la sorţi. Cele opt echipe calificate au făcut parte din aceeaşi urnă şi nu au existat capi de serie, astfel că sorţii au decis şi un derby de foc în sferturi, între CS Barcău Nuşfalău şi Rapid Jibou, care se va disputa pe terenul echipei din Nuşfalău.

 

Singura echipă din Liga a V-a rămasă în Cupa României – Steaua Cosniciu are şanse reale de calificare în semifinale, având în vedere că a dat peste un adversar accesibil, este vorba de Benfica Ileanda. În plus, echipa lui Radu Chiorean va juca din nou pe teren propriu, acolo unde în optimi a eliminat-o pe Cetatea Buciumi.

 

Chiar dacă vor întâlni formaţii din Liga a IV-a, atât Dumbrava Gâlgău, cât şi Unirea Mirşid sunt cotate cu şanse mari la accederea în penultimul act. Formaţia antrenată de Marius Paşca va evolua pe teren propriu cu AS Chieşd, în timp ce Unirea Mirşid se va reîntâlni cu Olimpic Bocşa, cu care a jucat şi în ultima etapă de campionat. De data aceasta, partida va avea loc la Bocşa.

 

Programul sferturilor de finală, 3 mai, ora 17.00:

 

Dumbrava Gâlgău – AS Chieşd

 

Olimpic Bocşa -Unirea Mirşid

 

Steaua Cosniciu – Benfica Ileanda

 

CS Barcău Nuşfalău – Rapid Jibou

 

 

 

 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVERSE