Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

JUNIORI

21.04.2017 - 14:47

Juniorii B de la CS Atletic pierd teren în lupta pentru locul 3

 Juniorii B de la CS Atletic pierd teren în lupta pentru locul 3

În etapa de miercuri, formaţia antrenată de Laurean Flonta a obţinut  doar o remiză cu CSS 2 Baia Mare şi a rămas la 5 puncte de podium


 

După ce a început foarte bine a doua parte de campionat şi a acumulat 11 puncte în primele cinci meciuri disputate, CS Atletic s-a stins, iar în ultimele două runde a obţinut doar un punct. Miercurea trecută, gruparea zălăuană a pierdut în faţa noului lider - Electrica Baia Mare, iar alaltăieri, echipa antrenată de Laurean Flonta nu a izbutit decât o remiză cu CSS 2 Baia Mare.

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.


Tocmai cu formaţia maramureşeană, Atletic se duelează pentru locul 3, dar după rezultatul de ieri, zălăuanii au pierdut teren în această luptă şi au rămas la 5 puncte de podium.

 

Partida cu CSS 2 Baia Mare a început prost pentru gazde, care s-au văzut conduse cu 2 - 0 în prima repriză, după ce maramureşenii au avut două contre tăioase şi au profitat şi de plasamentul greşit al portarului Gabriel Dragomir. La acest scor, tehnicianul a mutat ofensiv, iar echipa sa a arătat mult mai bine în partea secundă, când jocul s-a mutat la poarta oaspeţilor.

 

La doar cinci minute după reluare, Alexandru Nerţan a redus din diferenţă, iar în minutul 65, Laurenţiu Chiş a reuşit egalarea. Nici acest rezultat nu a fost mulţumitor pentru CS Atletic, care a alergat în speranţa golului victoriei. Chiar dacă au avut ocazii, Adelin Moroşan şi colegii săi nu au fost exacţi în faţa porţii adverse şi au trebuit să se mulţumească doar cu un rezultat de egalitate. În urma acestui egal, CSS 2 Baia Mare îşi păstrează avansul de 5 puncte faţă de formaţia zălăuană, iar şansele ca CS Atletic să prindă locul 3 sunt tot mai mici.

 

Însă, antrenorul Laurean Flonta este optimist şi speră ca echipa sa să îşi revină în partidele următoare. “Am început prost meciul şi am fost taxaţi de adversari, care au marcat la două contraatacuri, însă şi portarul nostru a luat golurile prea uşor. Am jucat mai bine în partea secundă, când am şi egalat, dar dacă eram mai atenţi puteam câştiga acest meci. Cele 5 puncte până la locul 3 se pot recupera, cu condiţia ca noi să avem un parcurs fără greşeală în meciurile rămase de jucat şi să aşteptăm eventualii paşi greşiţi ai echipei din Baia Mare”, a spus antrenorul Laurean Flonta.  

 

CS Atletic Zalău va susţine următorul joc sâmbătă, în deplasare la penultima clasată, Mara Baia Mare, după care miercurea viitoare, pe 26 aprilie va juca pe teren propriu cu LPS Cluj-Napoca.            

 
 

 

Atletic Zalău - CSS 2 Baia Mare 2 - 2 (0 - 2)

 

 
Au marcat: Alexandru Nerţan şi Laurenţiu Chiş  

CS Atletic: Gabriel Dragomir - Mokan Paul, Olimpiu Ardelean,  Ionuţ Şandor, Dănuţ Roşca, Vizaknai Peter, Laurenţiu Chiş, Denis Moldovan, Adelin Moroşan, Alexandru Nerţan şi Ionuţ Pop. Au mai evoluat: Adelin Teglaş şi Adrian Iancău. Antrenor: Laurean Flonta

 

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 724Autor: Ionuţ Costinaş

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter