Caută articole

Filtrează articole
Ştiri Sălaj

21.04.2017 - 14:39

Sălajul în doliu. Umoristul Marcel Mureşan a plecat la cele sfinte!

 Sălajul în doliu. Umoristul Marcel Mureşan a plecat la cele sfinte!

Unul dintre membrii grupului umoristic „Nănaşii” s-a stins din viaţa la 54 de ani în urma unui stop cardio-respirator


 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Judeţul Sălaj este mult mai sărac din punct de vedere spiritual, după ce joi, 20 aprilie, Marcel Mureşan s-a stins din viaţă. 

 
Unul dintre membrii celebrului cuplu „Nănaşii”, alături de Liviu Pietriş, un om cu un umor fin a părăsit lumea pământească pentru totdeauna.
 
Născut la Jibou, Marcel a fost profesor de fizică la Liceul „Octavian Goga” din oraş. Joi dimineaţa însă, i s-a făcut rău şi a sunat la ambulanţă, care l-a transportat la Spitalul Judeţean din Zalău, însă imediat a fost trimis cu ambulanţa la Cluj.
 
Din păcate pentru el, cât şi pentru toţi cei care îl îndrăgeau, nu s-a mai putut face nimic, iar în jurul orei 14:00, Marcel Mureşan s-a stins din viaţă la doar 54 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. 
 
În urma sa rămân multe scene de umor de cea mai bună calitate, deoarece „Nănaşii” au fost o prezenţă constantă la emisiunea „Vine Cluju’ pe la noi” de la TVR Cluj, moderată de Sergiu Vitalian Vaida.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 6737Autor: Cristian Moldovan

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter