Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a III-a

21.04.2017 - 11:28

Momente grele pentru preşedintele de la FC Zalău

Momente grele pentru preşedintele de la FC Zalău

Cu câteva ore înaintea partidei cu Metalurgistul Cugir, sora lui Ioan Morar s-a stins din viaţă la doar 55 de ani, după ce starea ei de sănătate se agravase în ultima perioadăÎn ultimele luni, Ioan Morar şi-a împărţit timpul între afaceri, fotbal şi sora sa, cea care de vreo jumătate de an fusese diagnosticată cu o boală cruntă. Cel mai mult timp a fost petrecut, însă, prin spitale, alături de sora sa pe care a dus-o la cei mai buni doctori din Cluj-Napoca.


“Chiar dacă nu se va mai putea vindeca, voi face totul ca ea să aibă măcar o viaţă mai lungă. Are doar 55 de ani…”, ne spunea Ioan Morar acum vreo două luni. 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.


Din păcate, boala nemiloasă a avut o evoluţie galopantă, astfel că problemele de sănătate s-au agravat mult în ultimele săptămâni, în care preşedintele lui FC Zalău a lăsat de-o parte totul şi s-a dedicat total surorii sale.


Ea a fost internată la Spitalul de Oncologie din Cluj-Napoca, iar săptămâna trecută a fost mutată la spital în Zalău, de unde a fost externată chiar în Vinerea Mare şi a petrecut Paştele acasă, la Crişeni. Era ultimul Paşte din viaţa sa.


În ultimele zile, Nelu Morar a fost nelipsit de la căpătâiul sorei sale. Pentru Livia Pop (n. 27 mai 1961), firul vieţii s-a rupt însă în noaptea de joi spre vineri, când sufletul ei a urcat în Ceruri. De acolo, ea va veghea asupra destinului fiicei sale, care la doar 15 ani a rămas fără părinţi…

 

Ceremonia funerară va începe loc duminică, de la ora 13.00, la Capela Ortodoxă din municipiul Zalău. Mai apoi, familia, rudele, prietenii şi vecinii sau cei care au cunoscut-o, pot fi alături de Livia Pop pe ultimul drum.


Dumnezeu să o odihnească în pace.
 

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 10926Autor: Călin Onicaş

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

Fam.BUGHE - 23.04.2017 - 15:32

Un suflet bun si curat s-a inaltat la ceruri. Fie ca bunul D-zeu sa o aseze in locul cel bun.D-zeu sa o odihnesca in pace! Condoleante intregii familii.

Nume:

lucia - 23.04.2017 - 12:30

D-zeu sa o odihneasca in pace si sa-i aseze sufletul bun si curat in locul cel bun!Condoleante intregii familii si sa-i ajute d-zeu sa treaca peste aceasta durere cumplita.

Nume:

Antal Nicu - 22.04.2017 - 12:05

Sincere condoleante,intregii familii!!

Nume:

IANCU MARCEL - 22.04.2017 - 06:42

Sincere condoleante fomiliei Ioan Morar va transmite Marcel Iancu si FC Universitatea Craiova !Dumnezeu sa o odihneasca in tihna !


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter