Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a III-a

21.04.2017 - 08:34

Călin Moldovan - antrenor Metalurgistul Cugir: “La Zalău este greu să obţii puncte”

Călin Moldovan - antrenor Metalurgistul Cugir: “La Zalău este greu să obţii puncte”

Tehnicianul formaţiei din Cugir este conştient că echipa sa va avea o partidă dificilă în faţa lui FC Zalău, chiar dacă gruparea de sub Meseş nu treaversează o perioadă fastă


 

 
Cu două înfrângeri la rând, FC Zalău a ieşit definitiv din lupta pentru promovare, iar în a doua parte a returului urmează să se axeze pe locul secund. Şi această luptă se anunţă una dificilă, în condiţiile în care gruparea de sub Meseş este pe locul 4 şi se află la 3 puncte în spatele ocupantei locului doi - Metalurgistul Cugir - care are însă şi un meci mai puţin disputat. Tocmai formaţia din Cugir este adversara Zalăului de vineri, care vine sub Meseş după 12 mecirui fără eşec, obţinând 10 victorii şi două remize.
 
 
Din acest punct de vedere, Cugirul pare favorită la partida de azi, însă tehnicianul Călin Moldovan este de părere că echipa sa va avea un meci dificil în faţa grupării de sub Meseş. 
 
 
“Nu ne gândim la ce am făcut până acum ci la ceea ce urmează. De la fiecare joc ne dorim să scoatem maxim,  dar ne aşteaptă un meci foarte greu, cu o echipă bună a Seriei a V-a. La Zalău este greu să obţii puncte şi să nu uităm că FC Zalău are o apărare foarte bună, iar în acest campionat a primit doar cinci goluri pe teren propriu. Vom face tot posibilul să câştigăm şi să rămânem pe locul 2. Matematic noi am fi singura echipă care mai putem ajunge Sibiul, dar noi nu avem obiectiv de promovare.  Nu ne gândim la primul loc, nu ne facem calcul ci doar ne concentrăm pentru următorul joc. La acest joc nu există favorită, fiindcă se întâlnesc două echipe bune. Ceea ce am obţinut până acum ne dă încredere, dar nu ne ajută cu nimic la meciul de vineri şi va trebui să muncim din nou pentru a câştiga. Am înţeles că FC Zalău are doi jucători importanţi care sunt suspendaţi, dar nicio echipă nu stă în doi jucători”, ne-a declarat Călin Moldovan.
 
 
Partida dintre FC Zalău şi Metalurgistul Cugir se dispută vineri, de la ora 17.00, pe Stadionul Municipal din Zalău.
 
 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 538Autor: Ionuţ Costinaş

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter