Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a III-a

20.04.2017 - 22:45

Un nou debut la FC Zalău: La 17 ani, portarul Mădălin Şandor a făcut pasul cu elan în Liga a III-a!

Un nou debut la FC Zalău: La 17 ani, portarul Mădălin Şandor a făcut pasul cu elan în Liga a III-a!

“Recunosc că am greşit la primul gol primit de CS Iernut, dar am avut intervenţii bune în restul meciului. Este un pas în faţă în cariera mea”, a spus tânărul portar care şi-a făcut “botezul” în eşalonul superior la 17 ani, în partida de la Iernut


  

Înaintea partidei de la CS Iernut, FC Zalău a avut mari probleme de lot şi pe lângă faptul că nu a putut conta pe Florin Istrate şi Raul Stanciu, gruparea de sub Meseş a rămas şi fără portarul de bază Claudiu Băican, căruia la meciul cu Avântul Reghin i-a fost reţinută legitimaţia. În aceste condiţii, formaţia zălăuană a rămas să se bazeze pe doi juniori pe postul de portar: Andrei Pop şi Mădălin Şandor.

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.


La meciul de vinerea trecută, tehnicianul Constantin Olariu a mers pe mâna lui Mădălin Şandor, pe care la titularizat în premieră. La doar 17 ani, tânărul portar a debutat în Liga a III-a şi chiar a avut o evoluţie încurajatoare, având însă o parte din vină la primul gol, din finalul primei reprize.“Am avut emoţii şi puţin stres înaintea jocului, dar mi-au trecut pe parcurs. Sunt bucuros că am debutat la echipa mare şi este un pas important în cariera mea. Recunosc că am greşit la primul gol, iar lipsa de experienţă şi-a spus cuvântul, dar am avut intervenţii bune în restul meciului”, a sunat declaraţia realistă a tânărului portar, care este în curtea lui FC Zalău de 10 ani.


Cum şi la partida cu Metalurgistul Cugir, Claudiu Băican va fi suspendat, Mădălin Şandor are ocazia să apere din nou în Liga a III-a. “Îmi doresc să am o evoluţie bună în continuare şi să fiu văzut bine de antrenori. Sper că prin evoluţia de la Iernut l-am determinat pe antrenor să mă titularizeze la meciul de vineri. Ţinând cont că portarul de bază nu poate juca, este o şansă pentru mine, de care trebuie să profit. Trebuie să dau şi dovadă pe teren că merit să joc şi să acumulez experienţă”, a mai spus Mădălin Şandor, care în afară de FC Zalău a mai evoluat la juniorii de la CFR Cluj, unde a fost împrumutat în sezonul trecut.


Ţinând cont că are 17 ani, Mădălin Şandor este şi în lotul juniorilor A de la FC Zalău, însă în acest sezon a apărat mai puţin. “Este o situaţie mai complicată, fiindcă rivalul meu este fiul antrenorului. Acest aspect contează mai puţin. Eu încerc să îmi fac treaba cât mai bine când se apelează la serviciile mele”, a încheiat Şandor. 


Amănunte pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de joi, 20 aprilie.
 

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 3288Autor: Ionuţ Costinaş

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

Marius - 21.04.2017 - 21:51

Sincer, ce sa faca zburatorul asta la FC Zalau?

Nume:

Liviu - 21.04.2017 - 08:35

Ce fraier ești! Îți este coleg nu rival!pentru a fi sportiv Bun trebuie sa fi isteț,deștept și răbdător!


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter