Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

Feminin

20.04.2017 - 13:45

Olimpia Cluj, neînvinsă de aproape 3 ani!

 Olimpia Cluj, neînvinsă de aproape 3 ani!

 


Campioana României nu a mai cunoscut gustul înfrângerii în Superliga română din 9 noiembrie 2014 şi este aproape de a egala recordul celor de la CFF Clujana şi de a cuceri cel de-al şaptelea titlu consecutiv


 

 

Fotbalul feminin este într-o creştere vizibilă şi tot mai mulţi iubitori ai fotbalului se îndreaptă şi către jocul prestat de fete. La fel se întâmplă şi cu Superliga din România, acolo unde încep să apară tot mai mulţi spectatori la meciuri.
 

Că veni vorba de Superligă, să spunem că de câţiva ani, campionatul este dominat de Olimpia Cluj, echipă formată în 2010 şi care a reuşit să câştige titlul naţional de şase ori consecutiv şi este foarte aproape de a-l câştiga şi pe a-l şaptelea şi de a egala recordul celor de la CFF Clujana, care au cucerit Superliga de şapte ori consecutiv în perioada 2002 – 2009. 
 

Dominaţia Olimpiei este cu atât mai impresionantă cu cât clujencele nu au mai pierdut un meci în campionatul intern de aproape 3 ani. Astfel, ultimul eşec al Olimpiei datează din 9 noiembrie 2014, când gruparea din oraşul de pe Someş a pierdut în deplasare, scor 3 – 0 la CS Real Craiova.
 

După ce anul trecut a câştigat titlul fără nicio înfrângere şi un singur rezultat de egalitate, în acest sezon, Olimpia ar putea încheia sezonul cu victorii pe linie.
 
 
De asemenea, în doar 13 meciuri, elevele lui Marius Suller au ajuns la cota de 103 goluri marcate şi se află pe primul loc, având 11 puncte avans faţă de principala urmăritoare, CFR Timişoara, cu 5 etape rămase până la finalul campionatului. 
 
 
Până la finalul campionatului, Olimpia mai are de jucat cu CSS Târgovişte, CFR Timişoara şi Vasas Femina Odorhei în deplasare şi cu CS Real Craiova şi Navobi Iaşi, pe teren propriu. 
 

Dacă va reuşi să termine sezonul cu victorii pe linie, rămâne de văzut, însă recordul Olimpiei este unul de invidiat şi de apreciat.
 
 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 1091Autor: Cristian Moldovan

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter