Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

JUNIORI

20.04.2017 - 12:35

Elevii de la „Gheorghe Lazăr” Zalău, campioni judeţeni la volei

 Elevii de la „Gheorghe Lazăr” Zalău, campioni judeţeni la volei

Gimnaziada de volei băieţi  a adunat la startul întrecerilor din cadrul etapei judeţene un număr mare de echipe, 12,  ceea ce reprezintă un nou record de echipe participante  Pentru a nu se lungi prea mult competiţia, cele 12 echipe au fost repartizate în patru grupe a câte trei echipe şi s-a jucat după sistemul fiecare cu fiecare. După întocmirea clasamentelor, echipele de pe primul loc din fiecare grupă s-au întâlnit în semifinalele competiţiei, iar echipele câştigătoare din cele două semifinale s-au întâlnit în marea finală, în timp ce echipele pierzătoare din cele două semifinale s-au duelat în finala mică pentru adjudecarea locului 3 şi a trofeului pus în joc oferit de către Direcţia pentru Sport şi Tineret Sălaj.


Tragerea la sorţi a grupelor a fost cu ghinion pentru reprezentanta oraşului Şimleu Silvaniei. Echipa pregătită de prof. Marius Oniga, una din cele mai bune din competiţie, a fost repartizată în grupă alături de  echipa Şcolii Gimnaziale „Gheorghe Lazăr”, echipa care în final a câştigat competiţia.  


Cum doar primul loc din fiecare grupă a ajuns în lupta pentru podiumul competiţiei, şimleuanii de la Şcoala Gimnazială „Silvania” Şimleu nu au avut şansa de a obţine un loc pe podium deşi ar fi meritat cu prisosinţă un loc în primele trei echipe ale întrecerii masculine de volei. În cele două semifinale s-au întâlnit elevii de la Şcoala Gimnazială „Porolissum” cu cei de la Şcoala Gimnazială „Gheorghe Lazăr” Zalău, respectiv elevii de la Şcoala Gimnazială Ip cu cei de la Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” Zalău.


După jocuri disputate şi destul de echilibrate, elevii de la „Gheorghe Lazăr” şi cei din Ip au făcut pasul spre marea finală, în timp ce elevii de la „Porolissum” şi cei de la „Mihai Eminescu” au rămas să lupte pentru locul al III-lea. Jocul din finala mică a fost echilibrat şi s-a încheiat cu victoria, scor 2-1, a elevilor pregătiţi de Dan Lucaciu, profesor la Şcoala Gimnazială  „Mihai Eminescu” Zalău.


În finala mare, disputată între echipa Şcolii Gimnaziale „Gheorghe Lazăr” Zalău (una din cele două gazde ale competiţiei) şi Şcoala Gimnazială Ip, victoria s-a conturat în două seturi şi a aparţinut elevilor din municipiul Zalău conduşi de pe margine de prof. Cristian Bejan. În urma clasării pe primul loc, elevii de la Şcoala Gimnazială „Gheorghe Lazăr” şi-au asigurat prezenţa la turneul zonal al gimnaziadei, fază a competiţiei ce urmează să se dispute tocmai în judeţul nostru.                          

 


Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Loturile echipelor care au ajuns  în ultimul act al etapei judeţene:  


Şcoala Gimnazială "Gheorghe Lazăr" Zalău:
Alin Druţă, Cristian Pop, George Treşca, Răzvan Beldean, Daniel Bode, Alexandru Ianchiş, Alexandru Avram, Laurenţiu Morar. Antrenor: prof. Cristian Bejan


Şcoala Gimnazială Ip:
Toni Leonardo Grebanar, Robert Horvat, Ionuţ Cuţitar, Benjamin Biro, Markus-Gabriel Grebanar, Attila-Csaba Moda, Mark Siklodi. Antrenor: prof. Sorin Moldovan


 

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 557Autor: Monel Sabou

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter