Connect with us

DIVERSE

Să-l susţinem pe Doru!


Hai să-l susţinem pe sălăjeanul nostru, Doru Marcel Å¢ârle, în cursa pentru un loc de membru în Consiliul Federal al Federaţiei Române de Atletism


Atletismul a adus pe parcursul anilor cele mai răsunătoare şi mai multe medalii în rândul sporturilor olimpice în judeţul Sălaj. Însă, de multe ori, sportivii şi antrenorii sălăjeni au fost nedreptăţiţi şi munca lor nu a fost apreciată la adevărata valoare nu numai de către autorităţile locale, dar şi de cei din forul de la Bucureşti.
 
Nu de puţine ori, atleţii sălăjeni au reuşit să-şi realizeze baremurile de participare la competiţii internaţionale, după care, în momentul stabilirii loturilor care urmau să facă deplasarea la întrecerile europene sau mondiale, în multe cazuri sportivii sălăjeni sau antrenorii lor au fost uitaţi în afara listei.

Uneori justificat, dar de cele mai multe ori nu, sportivii noştri au fost privaţi de şansa de a ajunge la competiţiile pentru care s-au antrenat luni sau ani întregi pentru că nu au avut susţinerea necesară la nivelul federaţiei.  Începând cu 21 aprilie, atletismul din Sălaj are şansa de a avea un  reprezentant şi un om care să le apere şi lor interesele la nivel de Federaţie.

Acest lucru poate deveni posibil dacă reprezentanţii tuturor structurilor sportive de atletism cu drept de vot din judeţul nostru îi vor acorda votul la alegerile din cadrul Federaţiei Române de Atletism lui Doru Marcel Å¢ârle, fost aruncător de disc şi fost director executiv la ACS Volei Municipal Zalău. Fostul discobol candidează în cadrul alegerilor de la Federaţia Română de Atletism pentru un loc de membru ca şi reprezentant al regiunii de Nord/Vest şi are ca şi contracandidaţi doi tehnicieni din judeţele Cluj şi Bistriţa-Năsăud.

Tinereţea şi experienţa acumulată de-a lungul celor cinci ani în care a activat în cadrul clubului de volei îl recomandă ca un bun membru în Consiliul Federal, iar simpla sa prezenţă în conducerea Federaţiei de specialitate ar aduce un plus de încredere pentru cei din elita atletismului sălăjean. Mult succes la alegerile din 21 aprilie, Doru Marcel Å¢ârle şi multă înţelepciune votanţilor care vor participa la Adunarea Generală Ordinară de Alegeri din cadrul Federaţiei Române de Atletism. 

463 Vizualizari
Loading...
4 Comments

4 Comments

 1. prosport

  20 April 2017 at 10:52

  Cu siguranță îl susținem. Are toate calitățile necesare în aceasta po

  cu siguranță îl susținem,are toate calitățile de a ocupa aceasta funcție

 2. prosport

  20 April 2017 at 10:54

  poziÈ›ie. …

 3. Prieten

  20 April 2017 at 16:51

  Mult succes Dorutule,multe rezultate bune ca și la clubul de volei! He he he

 4. cel mai bun prieten

  20 April 2017 at 21:55

  Succes !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVERSE