Caută articole

Filtrează articole
DIVERSE

20.04.2017 - 10:18

Să-l susţinem pe Doru!

Să-l susţinem pe Doru!

Hai să-l susţinem pe sălăjeanul nostru, Doru Marcel Ţârle, în cursa pentru un loc de membru în Consiliul Federal al Federaţiei Române de AtletismAtletismul a adus pe parcursul anilor cele mai răsunătoare şi mai multe medalii în rândul sporturilor olimpice în judeţul Sălaj. Însă, de multe ori, sportivii şi antrenorii sălăjeni au fost nedreptăţiţi şi munca lor nu a fost apreciată la adevărata valoare nu numai de către autorităţile locale, dar şi de cei din forul de la Bucureşti.

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

 

Nu de puţine ori, atleţii sălăjeni au reuşit să-şi realizeze baremurile de participare la competiţii internaţionale, după care, în momentul stabilirii loturilor care urmau să facă deplasarea la întrecerile europene sau mondiale, în multe cazuri sportivii sălăjeni sau antrenorii lor au fost uitaţi în afara listei.


Uneori justificat, dar de cele mai multe ori nu, sportivii noştri au fost privaţi de şansa de a ajunge la competiţiile pentru care s-au antrenat luni sau ani întregi pentru că nu au avut susţinerea necesară la nivelul federaţiei.  Începând cu 21 aprilie, atletismul din Sălaj are şansa de a avea un  reprezentant şi un om care să le apere şi lor interesele la nivel de Federaţie.


Acest lucru poate deveni posibil dacă reprezentanţii tuturor structurilor sportive de atletism cu drept de vot din judeţul nostru îi vor acorda votul la alegerile din cadrul Federaţiei Române de Atletism lui Doru Marcel Ţârle, fost aruncător de disc şi fost director executiv la ACS Volei Municipal Zalău. Fostul discobol candidează în cadrul alegerilor de la Federaţia Română de Atletism pentru un loc de membru ca şi reprezentant al regiunii de Nord/Vest şi are ca şi contracandidaţi doi tehnicieni din judeţele Cluj şi Bistriţa-Năsăud.


Tinereţea şi experienţa acumulată de-a lungul celor cinci ani în care a activat în cadrul clubului de volei îl recomandă ca un bun membru în Consiliul Federal, iar simpla sa prezenţă în conducerea Federaţiei de specialitate ar aduce un plus de încredere pentru cei din elita atletismului sălăjean. Mult succes la alegerile din 21 aprilie, Doru Marcel Ţârle şi multă înţelepciune votanţilor care vor participa la Adunarea Generală Ordinară de Alegeri din cadrul Federaţiei Române de Atletism. 

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 1559Autor: Monel Sabou

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

cel mai bun prieten - 20.04.2017 - 21:55

Succes !!!

Nume:

Prieten - 20.04.2017 - 16:51

Mult succes Dorutule,multe rezultate bune ca și la clubul de volei! He he he

Nume:

prosport - 20.04.2017 - 10:54

poziție. ...

Nume:

prosport - 20.04.2017 - 10:52

Cu siguranță îl susținem. Are toate calitățile necesare în aceasta po cu siguranță îl susținem,are toate calitățile de a ocupa aceasta funcție


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter