Caută articole

Filtrează articole
ARTE MARTIALE

KARATE TRADITIONAL

18.04.2017 - 18:43

CS Seiko Zalău, din nou la înălţime! GALERIE FOTO

CS Seiko Zalău, din nou la înălţime! GALERIE FOTO

 


Sportivii de la CS Seiko Zalău au dominat o nouă competiţie de karate tradiţional. Cu o delegaţie formată din 34 de sportivi, clubul zălăuan a terminat pe locul 1 în competiţia pe echipe ce a purtat numele “Cupa Minion” 


 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

 
Într-un weekend în care municipiul Cluj-Napoca a fost gazdă a trei competiţii: Campionatul European de Karate, Maratonul Internaţional Wizz Air Cluj-Napoca şi Cupa Minion la Karate Tradiţional, judeţul Sălaj a fost bine reprezentat atât în competiţia de marathon unde au luat startul peste 30 de sălăjeni amatori, dar mai ales în cea de karate tradiţional unde CS Seiko Zalău a trimis 34 de sportivi cu vârsta cuprinsă între 5 şi 13 ani.


La startul competiţiei ce a purtat numele “Cupa Minion” s-au aliniat peste 140 de sportivi de la şase cluburi de profil din zona Transilvaniei. Alături de reprezentanţii clubului organizator – CS Focus Cluj-Napoca, pe listele de concurs au mai fost înscrişi karateka de la CS Fortuna Cluj, CS Voinţa Cluj, Budo Kurai Samurai Hunedoara şi Seiko Zalău.


La finalul întrecerilor disputate pe parcursul unei singure zile, sportivii de la CS Seiko Zalău pregătiţi de sensei Călin Marincaş au reuşit să urce pe podiumul de premiere la mai multe probe din concursul diferitelor categorii de vârstă la care au participat, iar în clasamentul pe cluburi, CS Seiko Zalău s-a clasat pe prima treaptă a podiumului fiind de departe clubul cu cele mai bune rezultate din concurs.
 
 
“Sunt mulţumit de prestaţia sportivilor mei pe tatami, având în vedere că mulţi au fost la prima competiţie. Clubul meu s-a clasat pe locul 1 la general, menţinând astfel tradiţia de la ultimele participări la acest gen de Cupe. Felicitări sportivilor şi părinţilor”, ne-a declarat Călin Marincaş.
 
 
Sursa foto: Club Sportiv Seiko Zalău
 

Mai multe detalii în ediţia tipărită a ziarului "Sportul Sălăjean" din 20 aprilie.
 

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 1672Autor: Monel Sabou

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter