Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

CUPELE EUROPENE

18.04.2017 - 11:39

CSM Bucureşti a obţinut calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor în infernul de la Budapesta. „Paula a primit un litru de urină în cap!”

CSM Bucureşti a obţinut calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor în infernul de la Budapesta. „Paula a primit un litru de urină în cap!”

Campioana Europei a reuşit din nou calificarea la turneul final de la Budapesta, însă a făcut-o într-o atmosferă infernală creată de fanii celor de la Ferencvaros, cei care au aruncat monezi, brighete şi chiar un recipient plin cu urină în capul portăriţei Paula Ungureanu, pe care au jignit-o cu cuvinte grosolane precum "ţiganco, animalo"


 


CSM Bucureşti a reuşit sâmbătă să obţină din nou calificarea între cele mai bune 4 echipe de pe continent, după ce a reuşit acest lucru şi în sezonul precedent, atunci când, gruparea din capitală a şi izbutit câştigarea trofeului.

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

 

Totuşi, pentru a reuşi această calificare, campioana României a avut de trecut prin infern, deoarece fanii maghiari au creat o atmosferă incendiară, însă una lipsită de fair-play şi chiar dusă la extrem. 

 


Astfel, conform unei postări pe pagina oficială de facebook a antrenorului suedez al bucureştencelor, Per Johansson, Paula Ungureanu a primit un litru de urină în cap: "Isteria a fost totală! Am trăit două meciuri între două echipe est europene, două partide care mi-au adus lacrimi de bucurie în ochi, dar am fost descurajat de această lume bolnavă în care trăim, în care ura se dezvoltă pe zi ce trece. În Ungaria nu se mai ascunde cel mai rău model de xenofobie şi fascismul este acceptat! A fost mai mult decât despre sport! A fost despre două ţări, Ungaria şi România care se urăsc, o ură care a fost înfricoşător de reală. portarul nostru, Paula, a primit un litru de urină în cap, zece monezi şi trei brichete, iar 5.000 de nazişti ultras i-au transmis: du-te acasă animalo, ţiganco!"

 


Totuşi, după ce s-a impus în meciul tur, scor 30 – 25, CSM Bucureşti a reuşit să câştige şi în Ungaria, scor 27 – 26 şi în aceste condiţii are şansa de a-şi apăra trofeul. 

 


Final four-ul Ligii Campionilor se va disputa în 6 – 7 mai, în Budapesta, loc în care s-a desfăşurat şi în sezonul precedent. Alături de CSM Bucureşti s-au mai calificat Gyor, Vardar Skopje şi Buducnost, echipă la care Cristina Neagu a strălucit, marcând 9 goluri în partida retur cu Larvik. 

 


De menţionat este faptul că adversarele sunt cunoscute pentru CSM Bucureşti, având în vedere că Final Four-ul arată identic cu cel din sezonul precedent. 

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 2097Autor: Cristian Moldovan

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter