Connect with us

CUPA ROMANIEI

Semifinale “de foc” în Cupa României de la minifotbal

Prima semifinală va avea loc vineri între Autovip Lexus şi FS Grup, în timp ce duelul dintre Fan Courier şi Autoland Hosu este programat în a treia zi de Paşte

 
 
Sezonul regulat din Liga 1 s-a terminat la finele săptămânii trecute odată cu disputarea meciurilor din etapa a XI-a. În chiar ultima etapă, lupta la titlu s-a relansat, după ce Dia Guard Divino a pierdut cu FS Grup, iar primele trei clasate au ajuns să fie despărţite de 3 puncte, tocmai înainte de startul play-off-ului.
 
Faza superioară a campionatului în care s-au calificat primele patru clasate va începe pe 21 aprilie, dar până atunci, vor mai avea loc două meciuri tari, cele din semifinalele Cupei României.
 
Primul duel va fi cel dintre Autovip-Lexsu şi FS Grup şi va avea loc vineri, de la ora 21.00, la Baza Onix Traian
 
Cealaltă semifinală va pune faţă în faţă Fan Courier şi Autoland Hosu. Acest joc este extrem de important pentru ambele echipe, având în vedere că Fan Courier este la 9 puncte de lider, în timp ce Autoland Hosu va evolua în play-out. Într-un cuvânt spus, Cupa României este singurul drum spre un trofeu pentru ambele echipe.
 
 
Partida dintre Fan Courier şi Autoland Hosu este programată a trei zi de Paşte, marţi, de la ora 22.00, la Baza Onix Traian.
 
 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in CUPA ROMANIEI