Caută articole

Filtrează articole
ALTE SPORTURI

PESCUIT

13.04.2017 - 12:58

S-a pescuit ilegal în perioada de prohibiţie!

S-a pescuit ilegal în perioada de prohibiţie!

 


Trei persoane s-au ales cu dosar penal după ce au încălcat regulamentul în ceea ce priveşte perioada de prohibiţie. De asemenea, pescarii au folosit şi unelte interzise şi aveau asupra lor zeci de kilograme de peşte


 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

 

 

La data de 1 aprilie a început perioada de prohibiţie, iar timp de 60 de zile, pescarii sunt obligaţi să îşi pună undiţele în cui, până în 30 mai inclusiv.
 

Unii s-au conformat, iar în ceea ce priveşte judeţul Sălaj, apele sunt liniştite, iar actele de braconaj au lipsit în primele două săptămâni. Prin urmare, liniştea şi pacea domină în aceste zile pe lacul Vîrşolţ, precum şi pe râul Crasna.
 

Nu acelaşi lucru îl putem spune despre trei vâlceni, care s-au hotărât să pescuiască în mod ilegal în apele râului Cerna. Conform unui comunicat de presă al IPJ Gorj, aceştia au fost prinşi având asupra lor cantitatea de 36,5 kg peşte. 
 

Pe lângă cantitatea de peşte, asupra lor s-a găsit şi o barcă pneumatică cu vâsle, 12 plase cu fir textil şi polimeric, în lungime totală de 744 m şi alte unelte de pescuit a căror deţinere şi utilizare este interzisă. 
 

Cantitatea de peşte a fost confiscată, precum şi uneltele găsite, iar pe numele celor trei tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 20 de ani s-a deschis dosar penal.
  
 

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 4227Autor: Cristian Moldovan

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter