Connect with us

ALTE SPORTURI

Raul Tărău, pe podium la juniori mari la Naţionalele de culturism! GALERIE FOTO şi VIDEO


Zălăuanul a cucerit medalia de bronz la cea mai grea categorie, la care au fost prezenţi 10 sportivi. “Am muncit, am investit mult şi ştiam că mă voi clasa pe podium. Trebuie să fiu mulţumit că am cucerit o medalie,  deşi se putea şi mai bine”, a spus sportivul


La Naţionalele de culturism de la Târgu- Mureş, CS Alfa Zalău a fost reprezentat şi de Raul Tărău (cat. 70kg), cel care se clasase pe locul secund la faza zonală de la Mediaş. Sălăjeanul nostru a intrat pe scenă la juniori mari, acolo unde concurenţa a fost şi mai mare, deoarece pentru titlul naţional s-au duelat 10 sportivi.

De fapt, şi specialiştii prezenţi au remarcat faptul că această categorie a fost cea mai grea şi mai echilibrată. Deşi a fost cam cel mai… lucrat concurent, sportivul de la CS Alfa a avut un neajuns, construcţia oaselor, care nu îl avantajează extraordinar.

Cu toate acestea, Raul Tărău s-a clasat pe podium la final, cucerind medalia de bronz.  “A fost o categorie destul de grea, deşi nu mă aşteptam la asta. Concurenţii au fost foarte pregătiţi şi pot să spun că eram sigur că voi prinde podiumul, deoarece am muncit şi am investit mult în pregătire. Ştiam că trebuie să cuceresc o medalie. Scopul meu a fost acela de a ajunge pe unul dintre primele două locuri, dar acum rămân cu bronzul, deşi mai mulţi m-au văzut mai sus pe podium. Până la urmă, voturile arbitrilor contează şi trebuie să fiu mulţumit că am cucerit o medalie, deşi se putea şi mai bine”, ne-a declarat Raul Tărău.  

Şi preşedintele clubului din Zalău – a ţinut să precizeze faptul că Elias Rad şi Raul Tărău ar putea fi consideraţi cei mai buni culturişti din Zalău, care au participat în ultimii ani la Naţionale! Pe final, Liviu Unguruşan a dorit să mulţumească unor persoane care au susţinut activitatea celor doi culturişti, este vorba despre Iulia şi Ovidiu Guşet (administratorii de la Power GYM), care au pus la dispoziţie sala de forţă, dar şi despre Radu Istrate, datorită căruia cei doi au benenficiat de o masă zilnică la Briliant Plazza. 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in ALTE SPORTURI