Connect with us

LIGA I

Recordul celor de la Dia Guard Divino a căzut după aproape 3 ani!


Campioana Sălajului a suferit prima înfrângere din campionat după aproape 3 ani. Echipa lui Florin Marian Raţ fost învinsă categoric de FS Grup, iar lupta la titlu s-a relansat tocmai înainte de play-off


Ultima etapă din sezonul regulat a programat şi ultimul derby înainte de play-off, cel dintre Dia Guard Divino şi FS Grup. Având în vedere situaţia din clasament, campioana era de departe favorită, însă în teren, gruparea condusă de Florin Marian Raţ a practicat un joc extrem de slab. În schimb, FS Grup a fost eficientă pe faza de atac, iar Sorin Iacob a reuşit deschiderea scorului în minutul 7. Tot în prima repriză, echipa condusă de Florian Faur şi-a mărit avantajul, iar Claudiu Pop a făcut 2 – 0 cu un minut înainte de pauză.  

Şi partea secundă a început perfect pentru FS Grup, iar Cosmin Sabou a făcut 3 – 0, după ce a transformat o lovitură de la 7 m! Abia la acest scor, Dia Guard s-a trezit şi s-a apropiat la un singur gol, cu 10 minute înainte de final.  Finalul părea să devină unul echilibrat, dar toate emoţiile celor de la FS Grup au fost risipite după doar un minut, când Sorin Iacob a făcut 4 – 2. Până la final a mai marcat şi Alexandru Puşcaş, iar FS Grup a obţinut o victorie categorică prin care a relansat lupta la titlu. Pe primul loc a rămas însă Dia Guard Divino, care a pierdut în campionat după aproape 3 ani, însă în continuare, Ciprian Pavel şi colegii săi au prima şansă la titlu.

De acest rezultat nu avea cum să nu profite Autovip-Lexus, care a câştigat la pas confruntarea cu Michelin şi s-a apropiat la două puncte de lider. Adrian Dregan şi Cristian Å¢urcaş au asigurat un avantaj de două goluri până la pauză, iar în partea secundă, formaţia condusă de Ioan Chiş şi Călin Remeş s-a desprins decisiv după reuşitele lui Tudor Ulmeanu, Cristian Å¢urcaş şi Lazăr Zoltan.

Şi Fan Courier începe să spere la primul loc, după ce distanţa până la lider s-a mai redus. “Poştaşii rapizi” intră în play-off cu moral bun, după ce au câştigat şi meciul cu DHL Brădet, în care Maior Istvan a reuşit o triplă. Scorul etapei a fost reuşit de Autoland Hosu, care s-a distrat în partida cu Grand Team Jibou, în poarta căreia a marcat de 15 ori.

La rampă a ieşit Mihai Gaidoş, cel care a marcat nu mai puţin de 8 goluri, lista marcatorilor fiind completată de reuşitele lui Vlad Berbecar, David Andreica, Ionuţ Jeler, Nicolae Micle şi Raul Iliese. Partida dintre Yvo Ego Booth şi Favorit Brădet a fost cea mai disputată, în care ambele echipe s-au aflat la conducere. Echipa condusă de Marius Pop a condus cu 2 – 1 şi 4 – 3 cu 10 minute înainte de final, însă nu a ştiu să gestioneze acest avantaj.

Până la urmă, Favorit nu s-a ales cu niciun punct din această confruntare, după ce Yvo Ego Botth a reuşit egalarea prin conducătorul Ovidiu Ghile, iar Adrian Crişan a adus victoria în ultimul minut. De remarcat forma excelentă prin care trece Info Plus, care a obţinut a cincea victorie consecutivă.  Ultima victimă a fost Boldor Florex Hida, în faţa căreia echipa condusă de Romulus Strîmbu a câştigat la o diferenţă de cinci goluri. Şi de această dată, la rampă a ieşit “Tinu” Agrijan, care a reuşit să îşi treacă în cont patru goluri. Prin acest succes, Info Plus va intra în play-out de pe un onorabil loc 6.


Rezultatele complete şi clasamentul le găsiţi în ziarul Sportul Sălăjean din 12 aprilie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in LIGA I