Caută articole

Filtrează articole
ALTE SPORTURI

PESCUIT

10.04.2017 - 17:36

Ilegalităţile comerţului cu peşte, sancţionate de poliţiştii sălăjeni

Ilegalităţile comerţului cu peşte, sancţionate de poliţiştii sălăjeni

Sancţiunile au fost aplicate în urma unui control efectuat de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice


 

În perioada 3-9 aprilie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au acționat pentru protejarea populației împotriva actelor de comerț ilicit și protejarea mediului de afaceri. 

 

Având în vedere obiceiurile premergătoare Sărbătorii de Florii, activitățile de control s-au axat, cu precădere, pe prevenirea, descoperirea și sancționarea ilegalităților din domeniul comerțului cu pește și produse din pește, precum și pe verificarea respectării reglementărilor privind siguranța alimentară. 
 


Cu această ocazie, oamenii legii au verificat activitatea a 15 agenți economici și comercianți persoane fizice. 
 

Pentru neregulile depistate, au fost aplicate cinci sancțiuni contravenționale, în valoare de 11.000 de lei, fiind ridicată în vederea confiscării suma de 420 lei. Acțiunile Poliției continuă și în perioada următoare.
 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 870

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter