Connect with us

BOX

“Aur” pentru Sergiu Moraru la Cupa României! GALERIE FOTO


După ce Adi Popuţea s-a impus la categoria sa de vârstă, un nou pugilist de la CSM Zalău s-a clasat pe primul loc la Cupa României de la Bacău. La nici 20 de ani, elevul lui Ioan Popa a cucerit medalia de aur la o competiţie importantă de seniori 


Rezultatele notabile realizate de pugilismul sălăjean continuă la ediţia din acest an a Cupei României de seniori.  După ce Adrian Popuţea a câştigat categoria +91 kilograme, un alt zălăuan a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului!

 

Intrat în competiţie la categoria 56 de kilograme, elevul maestrului Ioan Popa a făcut senzaţie la Bacău. Astfel, la nici 20 de ani, sportivul de la CSM Zalău s-a calificat în finala mare, unde s-a impus prin abandonul adversarului, Alexandru Căpăţână (Artro), încă din prima repriză.

Astfel, pugilistul a cucerit prima medalie de aur din carieră într-o competiţie importantă, după ce anul trecut a urcat pe a treia treaptă a podiumului, deşi se afla la prima participare la un Campionat Naţional de seniori!

 

Chiar dacă a început boxul doar de vreo doi ani, sportivul de la CSM Zalău a început să se obişnuiască cu aerul tare de pe podiumurile naţionale!

 

În anul 2015, la debutul într-o competiţie naţională, zălăuanul devenea vicecampion naţional de tineret la Călăraşi!

În fine, să precizăm că pugilistul în vârstă de 19 ani a cucerit şi prima medalie a anului 2017 pentru boxul din Sălaj, după ce el a "obţinut" bronzul la Campionatul Naţional Under 22, desfăşurat în premieră.

 

În ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 12 aprilie, puteţi vedea amănunte pe acest subiect, dar şi o declaraţie a proaspătului medaliat cu aur.

 

 

  


Alte articole pe aceeaşi temă:


Medalie de aur la Cupa României pentru Adrian Popuţea!


 

134 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in BOX