Caută articole

Filtrează articole
BOX

08.04.2017 - 14:51

“Aur” pentru Sergiu Moraru la Cupa României! GALERIE FOTO

“Aur” pentru Sergiu Moraru la Cupa României! GALERIE FOTO

După ce Adi Popuţea s-a impus la categoria sa de vârstă, un nou pugilist de la CSM Zalău s-a clasat pe primul loc la Cupa României de la Bacău. La nici 20 de ani, elevul lui Ioan Popa a cucerit medalia de aur la o competiţie importantă de seniori Rezultatele notabile realizate de pugilismul sălăjean continuă la ediţia din acest an a Cupei României de seniori.  După ce Adrian Popuţea a câştigat categoria +91 kilograme, un alt zălăuan a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului!

 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Intrat în competiţie la categoria 56 de kilograme, elevul maestrului Ioan Popa a făcut senzaţie la Bacău. Astfel, la nici 20 de ani, sportivul de la CSM Zalău s-a calificat în finala mare, unde s-a impus prin abandonul adversarului, Alexandru Căpățână (Artro), încă din prima repriză.


Astfel, pugilistul a cucerit prima medalie de aur din carieră într-o competiţie importantă, după ce anul trecut a urcat pe a treia treaptă a podiumului, deşi se afla la prima participare la un Campionat Naţional de seniori!

 

Chiar dacă a început boxul doar de vreo doi ani, sportivul de la CSM Zalău a început să se obişnuiască cu aerul tare de pe podiumurile naţionale!

 

În anul 2015, la debutul într-o competiţie naţională, zălăuanul devenea vicecampion naţional de tineret la Călăraşi!


În fine, să precizăm că pugilistul în vârstă de 19 ani a cucerit şi prima medalie a anului 2017 pentru boxul din Sălaj, după ce el a "obţinut" bronzul la Campionatul Naţional Under 22, desfăşurat în premieră.

 

În ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 12 aprilie, puteţi vedea amănunte pe acest subiect, dar şi o declaraţie a proaspătului medaliat cu aur.

 

 

  


Alte articole pe aceeaşi temă:


Medalie de aur la Cupa României pentru Adrian Popuţea!


 

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 2331Autor: Călin Onicaş

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter