Connect with us

BOX

Medalie de aur la Cupa României pentru Adrian Popuţea!


La competiţia ce se desfăşoară în aceste zile la Bacău, pugilistul de la CSM Zalău s-a impus la categoria sa de vârstă, după ce acum câteva luni se gândea să se retragă din activitatea de performanţă!


În toamnă, la Campionatele Naţionale de seniori, cel mai bun pugilist al Sălajului din ultimii ani avea ghinion cu carul. Astfel, chir din primul tur, sorţii i-au adus în faţa un adversar imposibil: campionul mondial Mihai Nistor!

 

În aceste condiţii, sălăjeanul nostru nu putea emite pretenţii, părăsind prematur cea mai imprtantă competiţie pugilistică din România, după ce în ultimii 11 ani el cucerise o medalie!

 

Eşecul de la Naţionale l-a supărat foarte tare, astfel că elevul lui Ioan Dragoş şi-a pus problema retragerii din activitatea de performanţă, deşi el avea doar 30 de ani!

 

Timpul a fost, însă, aliatul său şi pugilistul a găsit puterea de a reveni în ring. S-a pregătit intens, iar la prima întrecere pugilistică a anului, Adi Popuţea a putut să îşi arate din nou valoarea.

În această săptămână, sportivul a urcat în ring la Cupa României de seniori de la Sala Sporturilor din Bacău. Mai întâi, el a câştigat un meci care l-a propulsat pe podium, pentru ca apoi să se impună şi în finală, devenind câştigătorul categoriei grea!

 

În ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 12 aprilie, puteţi vedea amănunte pe acest subiect, dar şi o declaraţie a proaspătului medaliat cu aur.

15 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in BOX