Caută articole

Filtrează articole
BOX

07.04.2017 - 20:01

Medalie de aur la Cupa României pentru Adrian Popuţea!

Medalie de aur la Cupa României pentru Adrian Popuţea!

La competiţia ce se desfăşoară în aceste zile la Bacău, pugilistul de la CSM Zalău s-a impus la categoria sa de vârstă, după ce acum câteva luni se gândea să se retragă din activitatea de performanţă!În toamnă, la Campionatele Naţionale de seniori, cel mai bun pugilist al Sălajului din ultimii ani avea ghinion cu carul. Astfel, chir din primul tur, sorţii i-au adus în faţa un adversar imposibil: campionul mondial Mihai Nistor!

 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

În aceste condiţii, sălăjeanul nostru nu putea emite pretenţii, părăsind prematur cea mai imprtantă competiţie pugilistică din România, după ce în ultimii 11 ani el cucerise o medalie!

 

Eşecul de la Naţionale l-a supărat foarte tare, astfel că elevul lui Ioan Dragoş şi-a pus problema retragerii din activitatea de performanţă, deşi el avea doar 30 de ani!

 

Timpul a fost, însă, aliatul său şi pugilistul a găsit puterea de a reveni în ring. S-a pregătit intens, iar la prima întrecere pugilistică a anului, Adi Popuţea a putut să îşi arate din nou valoarea.


În această săptămână, sportivul a urcat în ring la Cupa României de seniori de la Sala Sporturilor din Bacău. Mai întâi, el a câştigat un meci care l-a propulsat pe podium, pentru ca apoi să se impună şi în finală, devenind câştigătorul categoriei grea!

 

În ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 12 aprilie, puteţi vedea amănunte pe acest subiect, dar şi o declaraţie a proaspătului medaliat cu aur.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 5026Autor: Călin Onicaş

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter