Connect with us

ALTE SPORTURI

Elias Rad, vicecampion naţional. GALERIE FOTO şi VIDEO


Sportivul de la CS Alfa Zalău a cucerit medalia de argint, însă toată lumea l-a văzut pe sălăjeanul nostru pe primul loc, în afară de juraţi


Deşi are doar 18 ani, Elias Rad a început să se remarce pe scena competiţiilor de culturism, fitness  şi bodybuilding. Astfel, în anul 2016, culturistul de la CS Alfa Zalău a cucerit medalia de argint la Naţionalele de bodybuilding, la categoria seniori!

Tot anul trecut, elevul lui Liviu Unguruşan a câştigat Cupa României la tineret, făcând senzaţie pe scenă.

Rezultatele notabile continuă şi în acest an pentru Elias Rad. După ce a câştigat clar faza zonală de la Mediaş (categoria +75 kg), sălăjeanul nostru s-a remarcat şi la faza finală a Campionatelor Naţionale de Culturism şi Fitness – Cadeţi, Juniori şi Masters, ce a avut loc în week-end la Sala Mare a Centrului Cultural “Mihai Eminescu” din Tîrgu-Mureş.

Deşi a concurat cu cei mai buni opt juniori II din ţară, culturistul de la CS Alfa Zalău a dominat scena şi toată lumea l-a văzut pe sălăjeanul nostru pe primul loc, în afară de juraţi.

Decizia arbitrilor a adus un cor de fluierături din public, iar preşedintele clubului zălăuan a depus o contestaţie. “Sportivul nostru a fost furat ca în codru, iar acest lucru se poate vedea şi în fotografii, deoarece diferenţa dintre el şi ceilalţi concurenţi este vizibilă. E păcat ca şi la nivel de juvenil se întâmpă aşa ceva, iar copiii îşi pierde motivaţia şi elanul din această cauză”, ne-a declarat Liviu Unguruşan.

Să spunem că Elias Rad nu a fost şi singurul zălăuan prezent la faza finală a Naţionalelor. Astfel, la juniori I (categoria 70 kg.), Raul Tărău a urcat pe podium, deşi în concurs s-au aflat numai puţin de 10 sportivi calificaţi din faza zonală!

 

În ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 4 aprilie, puteţi vedea mai multe amănunte pe acest subiect.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ALTE SPORTURI