Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

LIGA NATIONALA

01.04.2017 - 09:46

HC Zalău se desparte de Teodora Bloj!

HC Zalău se desparte de Teodora Bloj!

Cea mai bună marcatoare din acest sezon a Zalăului nu va mai putea fi revăzută în tricoul grupării sălăjene şi în campionatul viitor. Noua destinaţie ar putea fi o rivală a echipei antrenate de Gheorghe Tadici!


 
În acest sezon, Teodora Adriana Bloj (n. 31 Ianuarie 1986) este golghetera echipei HC Zalău. Cu 77 de goluri în 18 partide, handbalista în vârstă de 30 de ani este şi singura reprezentantă a grupării sălăjene în topul celor mai bună marcatoare din Liga Naţională.

Prestaţiile sale de pe semicerc au fost remarcate de iubitorii handbalului, dar nu şi de selecţionerii Naţionalei. Aceasta, deşi au fost partide în care Bloj a fost decisivă pentru formaţia lui Gheorghe Tadici, iar HC Zalău luptă cu şanse mari pentru podium, ceea se înseamnă că gruparea de la poalele Meseşului se va califica şi în cupele europene!

Din păcate, şansele puternicului inter de a îmbrăca tricoul Zalăului în Europa sunt minime, deoarece handbalista originară din Târgu Mureş va pleca în această vară de la formaţia sălăjeană! Despărţirea a fost confirmată şi de tehnicianul Gheorghe Tadici, cel care a susţinut pentru colegii de la ProSport că clubul nu i-a propus prelungirea contractului.


Să spunem că Teodora Bloj a ajuns la poalele Meseşului în vara anului 2015 de la retrogradata SC Mureşul Târgu Mureş, dar handbalista avea în CV bogat. Astfel, ea a evoluat numai puţin de şapte ani pe prima scenă a handbalului din ţara vecină, dar şi în prima ligă din Germania, astfel că la doar 18 ani ea gusta deja in mirajul străinătăţii, după un transfer în prima ligă din Ungaria, la HNKC Hodmezovasarhely.

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.


După trei sezoane a venit transferul la KC Siófok, echipă cu care a cucerit şi medalia de bronz în Ungaria şi unde a devenit una dintre cele mai bune marcatoare ale formaţiei, clasându-se şi în Top 10!  

A urmat o aventură în Bundesliga, la Tuss Metzingen şi la HSG Pforzheim, în liga secundă din Germania.

La venirea sa la Zalău, jucătoarea era optimistă, declarând pentru ziarul Sportul Sălăjean: “Sper din tot sufletul să pot juca cel mai bun handbal din cariera mea! Cu HC Zalău, aş dori să ocup un loc cât mai sus în clasamentul Ligii Naţionale şi, dacă se poate, să ajungem în cupele europene”.

Luând în calcul prestaţiile sale mai ales din această stagiune, putem spune că dorinţele ei s-au transformat în certitudini. În ce priveşte, însă, participarea în competiţiile inter-cluburi din Europa, Bloj ar putea ajunge acolo, dar nu cu HC Zalău, ci cu o rivală.

Aceasta, deoarece sunt şanse mari ca ea să ajungă din vară la HC Dunărea Brăila!
 

 

Amănunte pe acest subiect, în ziarul Sportul Sălăjean de miercrui, 4 aprilie.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 5812Autor: Călin Onicaş

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

Doru - 01.04.2017 - 22:14

Plecarea ei de la Zalau ,inseamna regres la nivelul 2015, cand a venit la HCZalau! Viata dinafara terenului e un dezastru pt ea ! Barurile si.….viata de noapte din Poiana Brasov o vor termiba din toate pdv. Feher o sa fie proxe... ei de iubit suferind..Pacat! HC Zalau ar trebui sa incerce sa o salveze !

Nume:

Bou - 01.04.2017 - 15:34

A semnat demult cu Brașov


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter