Connect with us

DIVERSE

Se stabilesc optimile fazei judeţene din Cupa României

Tragerea la sorţi este programată marţi, de la ora 10.00, la sediul AJF Sălaj


 

 

Faza judeţeană a Cupei României se va relua în această primăvară cu optimile de finală, iar în acest sens, oficialii de la AJF Sălaj au programat tragerea la sorţi pentru marţi, 4 aprilie de la ora 10.00, la sediul AJF.

 

Din această rundă vor intra şi primele clasate din sezonul trecut al Ligii a IV-a, dar şi echipele calificate din turul următor, în urne urmând să fie 16 formaţii.

 

Foarte interesant de spus, pentru această fază nu vor exista capi de serie, astfel că putem asista la derby-uri între cele mai bune echipe din Sălaj, încă din optimi.

 

În competiţie au rămas 11 echipe din Liga a IV-a, patru formaţii din Liga a V-a, dar şi AS Cavalerii, grupare care în vară s-a înscris doar pentru a participa în Cupa României, reuşind să elimine trei grupări din eşalonul al cincilea.

 

Meciurile din optimi sunt programate pe data de 19 aprilie, echipa gazdă urmând să se stabilească prin tragere la sorţi.

 

Iată echipele calificate în optimi:  Unirea Mirşid, Rapid Jibou, Dumbrava Gâlgău, Benfica Ileanda, Barcău Nuşfalău, Silvania Cehu Silvaniei, Flacăra Halmăşd, AS Chieşd, Olimpic Bocşa, Cetatea Buciumi, Inter Pericei, Viitorul Băbeni, Stejarul Sîg, AS Cavalerii Zalău, Steaua Cosniciu şi Someşul Someş Odorhei

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVERSE