Connect with us

FOTBAL

Un fotbalist din Zalău, convocat la naţionala U 15

Fostul jucător de la Viitorul Zalău – Alexandru Jula, care în prezent evoluează la FC Kiss 2015 Baia Mare va fi prezent cu naţionala U 15 la un turneu în Italia

 
 
De juniorii care au învăţat tainele fotbalului la Viitorul Zalău, iar mai apoi au ajuns la alte cluburi importante din ţară sau străinătate se aud doar veşti bune. Ultimul exemplu este Alexandru Jula, cel care a fost convocat în premieră la lotul naţional U 15 al României, cu care va participa luna viitoare la un puternic turneu în Italia ”Galini World Cup”, ce va avea loc în localitatea Perdenone.
 
"Pentru mine această convocare este o şansă foarte mare, de care trebuie să profit la maxim. Cu astfel de şanse nu te întâlneşti de fiecare dată în viaţă. Ambiţia de a fi cel mai bun şi de a ajunge cât mai departe, seriozitatea, sacrificiile şi munca depusă la fiecare antrenament mi-au fost răsplătite şi au contat foarte mult la această convocare", ne-a declarat Alexandru Jula.  
 
Alexandru Jula a început fotbalul la Viitorul Zalău încă de la vârsta de 6 ani, sub îndrumarea antrenorului Daniel Sabou, iar în vara trecută a ajuns la FC Kiss 2015 Baia Mare, un club puternic de copii şi juniori din Ardeal.
 
La clubul maramureşean, Alexandru Jula este antrenat de Ciprian Danciu, fost jucător la mai multe echipe din Liga 1.
 
 
 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL