Caută articole

Filtrează articole
ATLETISM

28.03.2017 - 13:57

Elena Daniela Cârlan pe podium la Aiud

Elena Daniela Cârlan pe podium la Aiud

Atleta Elena Daniela Cârlan de la Clubul Sportiv Municipal Zalău, una din cele două reprezentante ale clubului de la poalele Meseşului la ediţia de anul trecut a Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, a terminat a IV-a cursa de 22,5 km din cadrul competiţiei Aiud Maraton


 


Ajunsă la vârsta de 37 de ani, atleta Daniela Cârlan (originară din Sibiu), una din cele mai experimentate sportive ale judeţului Sălaj, a participat sâmbătă la cursa de semimaraton din cadrul concursului de alergare Aiud Maraton, competiţie la startul căreia s-au înscris peste 500 de alergători.

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.Organizatorii au introdus în program două probe de concurs:  maraton - cu o lungime a traseului de 45 de km, respectiv semimaraton - pe un traseu cu o lungime totală de aproximativ 22,5 km.

Printre invitaţii evenimentului sportiv s-a aflat şi cea mai titrată atletă din România, bistriţeanca Gabriela Szabo.În urma unei curse istovitoare, în care concurenţii au fost nevoiţi să alerge pe drumuri publice, drumuri forestiere şi poteci turistice din jurul oraşului Aiud, prima concurentă care a trecut linia de sosire în cursa de semimaraton a fost Ingrid Mutter. Cronometrată în 1 oră, 34 de minute şi 18 secunde, Ingrid a devenit câştigătoarea categoriei OPEN femini şi cîştigătoare a categoriei 18-29 ani.Cea de-a doua concurentă care a trecut linia de sosire a fost Viorica Mălai, alergătoare care a parcurs distanţa în 1:41’51’’ şi a devenit câştigătoare a categoriei de vârstă 40-49 de ani.A treia treaptă a podiumului de premiere la categoria OPEN a revenit sportivei Torok Ibolya (1:43’21’’) care a devenit câştigătoare a categoriei de vârstă 30-39 de ani, iar la aproximativ 40 de secunde în spatele ei a sosit Daniela Cârlan de la CSM Zalău. Cronometrată în 1:44’32’’, Daniela a urcat pe treapta a doua a podiumului la categoria 30-39 de ani.În cursa masculină, prima poziţie a revenit atletului Viorel Gheorghiţă (1:19’50’’), iar fostul multiplu campion al României în proba de maraton, maramureşeanul Artur Mikloş (campion naţional în 2001 la Zalău) a câştigat cursa de semimaraton în cadrul categoriei 40-49 de ani.

 

 

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 559Autor: Monel Sabou

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter