Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

LIGA NATIONALA

27.03.2017 - 21:07

ADIO, dar rămâi cu noi, iubitorii „SPORTULUI SĂLĂJEAN” !

ADIO, dar rămâi cu noi, iubitorii „SPORTULUI SĂLĂJEAN” !

 


O zi frumoasă devine o zi tristă. Azi, 27 martie, profesorul Gheorghe Tadici împlineşte 65 de ani.  LA MULŢI ANI, MAESTRE! Spun zi tristă pentru că profesorul se desparte la finalul acestui an şcolar 2016/2017 de Clubul Sportiv Şcolar Zalău, club la care a activat ca şi profesor titular


 

 

E greu să poţi să scrii câteva cuvinte în astfel de momente.


E greu pentru că, probabil, sunt unul din puţinii jurnalişti care chiar am lucrat cu profesorul Tadici.
Chiar dacă pentru puţin timp, şi chiar dacă am fost un înlocuitor şi un simplu pion, am avut onoarea să-l cunosc pe acest om care este un perfecţionist.


Nimic nu este făcut la întâmplare fără să fie trecut pe sub atenta lupă a profesorului. Chiar şi pentru unii, banalul program sau afiş pentru meci, nimic nu pleacă fără ca profesorul să parcurgă textul, şi toate astea pentru că totul trebuie să fie perfect.


Cu bune sau cu rele (sunt mulţi contestatari ai „Maestrului de pe semicerc” – aşa cum l-a numit Ilie Dobre) Gheorghe Tadici a fost, este, şi foarte probabil o să rămână cel mai bun antrenor de handbal din România.


Maestru Tadici nu se crede „Mafalda” (aşa cum chiar el o spune aproape de fiecare dată). A demonstrat că este un om corect şi nu  s-a sfiit să se ascundă şi să arate faptul că mai are de învăţat lucruri noi chiar şi la vârsta de aproximativ 60 de ani, când, am stat alături de el la un meci televizat de la un campionat mondial. Ne-am întâlnit întâmplător şi m-a invitat la masa dânsului. Înainte de startrul partidei a scos o foaie de hârtie şi a desenat semicercul dar, când a început meciul, „m-a alungat”! („du-te cu prietenii tăi că ai treabă!”) mi-a spus profesorul. 


A urmărit meciul foarte atent. Eu, mai mult l-am urmărit pe dânsul! Îmi amintesc perfect! La pauză m-a invitat din nou lângă dânsul, dar la începerea reprizei secunde am fost iarăşi îndepărtat. Am revenit lângă „maestru” la finalul meciului. Foaia era goală! „Nu am avut nimic de notat la meciul acesta. Poate la următorul o să văd ceva!”  - a spus profesorul, după care am mai stat puţin de vorbă şi a plecat.


Acum, mai corect spus la finalul acestui an şcolar, Gheorghe Tadici se desparte de Clubul Sportiv Şcolar Zalău. Are o vârstă! A împlinit 65 de ani, dar asta nu înseamnă că trebuie să părăsească handbalul românesc. Fără GHEORGHE TADICI, handbalul din România ar fi mult prea sărac, iar fără el, în opinia mea, handbalul din Sălaj ar intra într-un con de umbră.


Pasiunea pentru handbal a maestrului Tadici o să fie greu de egalat de un alt antrenor din România. Cu riscul de a părea subiectiv, pot să spun, pentru că îl cunosc destul de bine, nu o să fie egalat niciodată. Profesorul TADICI respiră handbalul prin toţi porii şi de aceea merită să fie trecut în cartea de aur a handbalului din lume.


Respect pentru tot ceea ce aţi făcut pentru handbalul din România, dar în special pentru ceea ce aţi făcut pentru „SPORTUL SĂLĂJEAN”!


Din partea redacţiei singurului ziar de sport din Sălaj şi a tuturor sălăjenilor, LA MULŢI ANI!
 
 
 
 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 10926Autor: Monel Sabou

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

Florin - 28.03.2017 - 21:15

La multi ani ! Sanatate multa pentru cel mai titrat antrenor de handbal de la revolutie incoace si probabil nu numai !Avem nevoie de el la handbal , ca de aer ! Fara el dispare handbalul la Zalau se spune peste tot in tara !

Nume:

Sanda - 28.03.2017 - 15:21

La multi ani,sanatate si numai bine !!!

Nume:

Nelu - 27.03.2017 - 23:05

La multi ani,multa sanatate,celui mai mare antrenor din epoca moderna a handbalului feminin romanesc.

Nume:

suporter - 27.03.2017 - 22:45

La multi ani,multa sanate!!!Mult respect!!!

Nume:

Wally - 27.03.2017 - 21:56

La mulți ani și multă sănătate !Adevărat... Un perfecționist ...


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter