Connect with us

DIVERSE

ANUNÅ¢ IMPORTANT: Ziarul Sportul Sălăjean nu mai poate fi cumpărat de la chioşcurile de presă din Sălaj!


Începând din data de 22.03.2017 publicaţia noastră nu mai apare la chioşcurile de presă din judeţ, din cauza unor neînţelegeri cu firma de distribuţie


 
În aceste condiţii, singurul ziar de sport din Sălaj poate ajunge la iubitorii sportului din judeţ, doar sub formă de abonament. 
 
Trebuie precizat că NU din cauza noastră s-a ajuns la această urâtă situaţie, ci din cauza faptului că firma de distribuţie, cea care deţine monopolul în Sălaj, nu a mai dorit să continue furnizarea serviciilor de distribuire a ziarului, fără niciun motiv întemeiat.
 
Pentru clarificarea acestei probleme, conducerea ziarului Sportul Sălăjean a încercat de mai multe ori un dialog cu patronii societăţii de distribuţie, dar încercările noastre au fost fără efect, deşi patronii au rămas cu datorii către societatea noastră.
 
Pentru abonare şi pentru alte amănunte ne puteţi contacta la numerele de telefon: 0740 – 31.31.76 şi 0742 – 50.54.80 sau pe pagina oficială de facebook a ziarului Sportul Sălăjean.
 
În perioada următoare, conducerea ziarului va căuta şi alte soluţii pentru ca ediţia tipărită să ajungă în casele tuturor celor doresc să citească această publicaţie.
 
Colectivul ziarului vrea să asigure marea masă de sălăjeni care iubesc acest ziar că, în ciuda obstacolelor întâmpinate de către diverse persoane care nu pot suporta realitatea oglindită în paginile publicaţiei, povestea continuă şi SPORTUL SÄ‚LÄ‚JEAN va fi un barometru în activitatea sportivă din judeţ şi pe viitor.
 
 
                                                                                   REDACÅ¢IA
 
 
Vom reveni cu amănunte!

 

loading...
Loading...
9 Comments

9 Comments

 1. gabor

  23 March 2017 at 15:31

  a hi bai mare ca nu sa sti unde merg uni observat6ori si cu uni arbirtri in concubina.

 2. gabor

  23 March 2017 at 15:31

  a hi bai mare ca nu sa sti unde merg uni observat6ori si cu uni arbirtri in concubina.

 3. Alt nume

  23 March 2017 at 15:59

  Da care-i firma de distribuție ?

 4. Vulpea

  23 March 2017 at 16:31

  Firma lui cota…familia care a falimentat mai multe firme…si o vor face la fel si cu echipa de volei…au datorii la jumatate din zalau dar ei sunt mari si tari conducatori la volei municipal…jalnic

 5. Xu

  23 March 2017 at 18:15

  Cuie Moța

 6. chioscul de ziare

  23 March 2017 at 21:36

  Dupa ce au eliminat celelalte chioscuri de presa din Zalau si au lasat pe drumuri si fara sursa de venit pe mai multe zeci de locuitori din Zalau, folosind influenta politica, aceasta sleahta de terminatori nu se mai opresc. Pe langa ca au falimentat nenumarate firme pe care le-au condus (fara sa-si plateasca datoriile), tot ei au inventat si introdus metode noi in sportul romanesc: cum sa te ,,predai” la un meci de volei cu niste necunoscuti amatori din Bosnia. Au folosit jucatorii ca pe niste cobai, prin metode lipsite de fair-play, TOTUL pe banii publici ai FRAIERILOR de zalauani. Desi au fost o sumedenie de sesizari in acest sens, se pare ca pe acest clan de cotzoi in doare fix in basca de concitadinii lor cu toate greutatile lor familiale si sociale. RUSINOS si DUREROS sa COVIETUIM cu asemenea neobrazati!

 7. Cârtița

  24 March 2017 at 8:41

  RUÅžINE NOUA ZÄ‚LÄ‚UANILOR CÄ‚ ACCEPTAM AÅžA CEVA.

 8. ioan

  24 March 2017 at 22:16

  Se gaseste la “Magazinul Tina Tex” mai sus de Unicarmul din Bradet

 9. zoom

  25 March 2017 at 1:29

  Nu exista o firma distribuitoare de presa locala. Intr-adevar fam.Cota a facut si face in continuare mult rau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVERSE