Caută articole

Filtrează articole
DIVERSE

20.03.2017 - 18:55

DJST Sălaj şi CSM Zalău au intrat în grevă

DJST Sălaj şi CSM Zalău au intrat în grevă

Luni, angajaţii Clubului Sportiv Municipal, cât şi cei ai Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Sălaj au protestat, nemulţumiţi fiind de grila salarialăNemulţumiri mari în ceea ce priveşte grila salarială pentru angajaţii Cluburilor Sportive, ce aparţin de MTS şi ai Direcţiilor Judeţene pentru Sport şi Tineret. Astfel, începând de luni, aceştia au intrat în grevă.


Din câte se pare, aceştia solicită Ministerului Tineretului şi Sportului recalcularea  drepturilor salariale şi mai solicită şi aprobarea unor eventuale sporuri.


Să spunem că Sindicatul Naţional pentru Tineret şi Sport a trimis un e-mail tuturor unităţilor aparţinătoare ale MTS, solicitând solidaritate şi unitate pentru acest proiect comun. De asemenea, în acel comunicat se mai indica faptul că angajaţii instituţiilor să se fotografieze în faţa unităţilor, cu spatele la fotograf. Metoda această inedită vine după ce conducerea MTS a întors spatele unităţilor din teritoriu şi nu au încercat să caute soluţie pentru cererile lor.


De asemenea, directorii, nu au voie să participe la grevă. “Eu nu am dreptul să particip la grevă, doar angajaţii, pentru că directorii DJST-urilor nu pot face parte din acest sindicat. Se respectă programul orelor de muncă, cu toate că, la nivel naţional s-a stabilit ca angajaţii să nu lucreze pe calculator. La finalul anului trecut, s-au mărit doar salariile angajaţilor din Minister, nu şi a personalului direcţiilor şi cluburilor”, a declarat Adrian Fărcaş, director al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Sălaj.


“Sunt probleme grave în sistemul nostru. Antrenorii şi ceilalţi angajaţi lucrează pe salariul minim. Din 2007 nu s-a mai înregistrat nicio mărire de salariu, iar anul trecut ar fi trebuit să se mărească salariile şi celor din cadrul cluburilor sportive şi direcţiilor judeţene, nu doar angajaţilor Ministerului”, a afirmat Silviu Mureşan, director CSM Zalău.
 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 1088Autor: Cristian Moldovan

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter