Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a III-a

19.03.2017 - 12:52

Alexandru Pop, după golul decisiv marcat împotriva Recoltei Dorolţ: „Mă bucur că am reuşit să le demonstrez antrenorilor că merit să joc”

Alexandru Pop, după golul decisiv marcat împotriva Recoltei Dorolţ: „Mă bucur că am reuşit să le demonstrez antrenorilor că merit să joc”

 


Atacantul celor de la FC Zalău a adus trei puncte extrem de importante în contul grupării „alb-albastre”, după ce a intrat la pauză şi a marcat golul decisiv cu 10 minute înainte de final


 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

 
FC Zalău avea mare nevoie de o victorie în meciul cu Recolta Dorolţ, având în vedere că din primele două meciuri, un singur punct a contabilizat formaţia condusă de Ioan Morar.

 

Deşi la prima vedere era un meci uşor, Recolta Dorolţ a stat bine în teren şi a închis toate spaţiile pe aproape tot parcursul meciului. Intrat la pauză, zălăuanul Alexandru Pop a reuşit să înscrie cu 10 minute înainte de final şi astlfe, a adus prima victorie din acest retur pentru FC Zalău.
 

Atacantul se arată mulţumit de şansa primită, dar şi de prestaţia sa din acest meci.
 

„În primul rând vreau să spun că mă bucur că am intrat în teren şi că am reuşit să le demonstrez antrenorilor că merit să joc şi mă bucur pentru această reuşită. Eu zic că încă ne putem bate cu şanse reale la promovare, deoarece avem o echipă bună, muncim la antrenamente şi sperăm să câştigăm toate meciurile de acum înainte. Mă simt foarte bine şi îi mulţumesc antrenorului pentru că m-a băgat în teren”, ne-a declarat Alexandru Pop.
 

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 1950Autor: Cristian Moldovan

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

Liviu - 20.03.2017 - 22:22

Noroc ca ați câștigat,dacă nu marcai pleca antrenorul. Cred ca avea bagajele pregătite la vestiar! Stai liniștit ca el oamenii lui, te mai joaca 10-15 min în următorul joc și iar uita sa joace cu zalauanii.La primul egal se plânge ca nu are lot!bravo Alex și bafta la toată echipa


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter